Τι κάνει σήμερα η Ελίνα Κωνσταντοπούλου;

Άφησε το τραγούδι για να κάνει οικογένεια και τώρα μαζί με τον σύζυγό της έχει ανοίξει…


Χρειάστηκε μόνο ένα τραγούδι, το «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει», για να γίνει η Ελίνα Κωνσταντοπούλου γνωστή σε όλη την Ελλάδα και να κατακτήσει το 1993 τον πρώτο χρυσό δίσκο της.

Όμορφη, μελαχρινή, τσαχπίνα, καλλίγραμμη, αξιοπρεπής, σεμνή και περιζήτητη σε πίστες και εκπομπές, είχε τέτοιο «ρεύμα», που δύο χρόνια αργότερα, το 1995, εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Ποια προσευχή».

Ένα αφιέρωμα στην Ελίνα Κωνσταντοπούλου δημοσιεύτηκε σήμερα στην Espresso, με την υπογραφή της Δήμητρας Δάρδα. «Άφησα το τραγούδι για την οικογένεια. Τα παιδιά τα γιατρεύουν όλα. Όταν έμεινα έγκυος, τον πρώτο καιρό σκεφτόμουν να επιστρέψω, αλλά, όταν γέννησα, ήθελα τόσο πολύ να δεθώ με τα παιδιά. Έλειπα μία ώρα και το μυαλό μου ήταν κοντά τους. Άλλο να σου τα φυλάνε κάποιοι άλλοι κι άλλο να τα διαπαιδαγωγείς εσύ» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στην Espresso.

Μαζί με τον σύζυγό της είναι ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείου στη Λ. Αλεξάνδρας και, όπως ανακοίνωσε στη σελίδα της στο facebook, από το μεσημέρι και μετά βρίσκεται πίσω από την ταμειακή μηχανή!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!