Τι είδαμε, τι δεν είδαμε, τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε το χθεσινό Dancing with the Stars

Η Μαρία Ηλιάκη η βασίλισσα της βραδιάς…


Τι να πει κανείς γι’ αυτό το live του Dancing with the Stars;

(Εκτός από το ότι έπεσε «θύμα» διακοπών, λόγω της συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή…).

10801970_559550747513929_4644108221206047724_n

Είτε αρέσει είτε όχι, «βασίλισσα» της βραδιάς αναδείχθηκε – σχεδόν με το «έτσι θέλω» – η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια χόρεψε το τραγούδι που κατάφερε να «δέσει» με το όνομα της στα πρώτα χρόνια της εκπομπής «Δέστε τους» (το “Halay” των Υurtseven Κardeşler) και έκανε έναν μικρό… χαμούλη στο πλατό του talent show του ΑΝΤ1, ξεσηκώνοντας τον κόσμο να χορέψει μαζί της.

(Για να μην αναφέρουμε το ότι η Ηλιάκη έχει γίνει «φετόνι» και κομπλάρει φίλους και συνεργάτες με τους κοιλιακούς που έχει «χτίσει», ας είναι καλά οι πρόβες και η γυμναστική!).

Βέβαια, σ’ αυτό το live τα περισσότερα ζευγάρια τα πήγαν πολύ καλά, αφού η δοκιμασία αυτού του επεισοδίου ήταν να θυμηθούν – μέσα από τη χορογραφία τους – μία προσωπική ιστορία και να την αφηγηθούν με το κατάλληλο τραγούδι και τα… σωστά βήματα.

Κι αν η Ηλιάκη ήταν το «ξεφάντωμα» της βραδιάς, ο Χρήστος Σπανός μπορεί να καμαρώνει για την πιο συναισθηματική χορογραφία αυτού του live, αφού αυτή ήταν αφιερωμένη στην πολυαγαπημένη κόρη του.

Σε άλλα νέα, η κριτική επιτροπή κάπως – και όσο περνούν οι εβδομάδες – καταφέρνει να πετάξει από πάνω της το «σύνδρομο Σκρουτζ», κοινώς δεν τσιγκουνεύεται να βάλει ένα 8 και ένα 9 σε ζευγάρια που το αξίζουν, ενώ σταθερή αξία στο πάνελ των κριτών ο Λάκης Γαβαλάς που τις εκκεντρικές εμφανίσεις – τι να λέμε τώρα – τις έχει ψωμοτύρι.

Πάντως, σ” αυτό το live, μετά από τόσο άγχος, τόσο «πηγαινέλα» και τόσο ανταγωνισμό, δεν είχαμε αποχώρηση, αλλά… ασυλία. Που σημαίνει ότι ένα τυχερό ζευγάρι θα διασωζόταν από την… έξοδο της επόμενης Κυριακής.

Και αυτό το ζευγάρι ήταν η Μορφούλα Ντώνα και ο παρτενέρ της Ρίχαρντ, που αναμετήθηκαν για την ασυλία με την Ηλιάκη και εξαιρούνται από τη δοκιμασία της επόμενης Κυριακής!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!