Θρίλερ στην Αθήνα: Εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο – Τα σενάρια που εξετάζονται


Εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο, που είχε δει ένας υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων στον βόθρο κτιρίου που βρίσκεται επί της Σόλωνος, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, για την υπόθεση ενημερώθηκε εισαγγελέας και πρόκειται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Παράλληλα θα εξεταστούν μάρτυρες, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα της γυναίκας, που κυοφορούσε το έμβρυο.

Οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει με τον κοινωνικό λειτουργό της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», τον υπεύθυνο των γραφείων αλλά και την γυναικολόγο, που εξετάζει εθελοντικά γυναίκες.

Εκτιμάται, ότι πιθανόν μία από τις γυναίκες που πήγε για επίσκεψη στα γραφεία της ΜΚΟ, ίσως γέννησε στην τουαλέτα και μετά αποχώρησε, χωρίς να ενημερώσει κάποιον για το τι είχε συμβεί.

Το χρονικό της υπόθεσης-θρίλερ

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων, κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εντόπισε μέσω κάμερας ένα νεκρό έμβρυο, που είχε και τον ομφάλιο λώρο.

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ ύστερα από έρευνες τελικά εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!