Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 28χρονη που κρεμάστηκε από τα κάγκελα για να γλιτώσει από τον σύντροφο της – «Μην με χτυπάς, άφησε με, θέλω να φύγω»


Από το μπαλκόνι κρεμάστηκε μια 28χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου της. Ο 40χρονος όσο η κοπέλα διακινδύνευε τη ζωή της, την κατέγραφε με το κινητό του, καθώς όπως υποστήριξε στο δικαστήριο – όπου και καταδικάστηκε -, το έκανε για να μην του επιρρίψουν ευθύνες σε περίπτωση που τραυματιζόταν.

Η γυναίκα, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι, «είναι πολύ νωρίς, αλλά κάποια στιγμή θα βρω τα πατήματα μου. Ήμουν μαζί του για 2,5 χρόνια. Είχε εκδηλώσει αντίστοιχη συμπεριφορά και στο παρελθόν, δήλωσε μετανιωμένος, αλλά αυτό πιστεύω δεν έχει σταματημό. Εκείνο το βράδυ, ξεκίνησε ο καβγάς, άρχισε να με χτυπάει κυρίως στο πρόσωπο, ενώ μου είχε ακινητοποιήσει τα χέρια κρατώντας με από τους καρπούς. Του φώναζα “μην με χτυπάς. Άφησε με. Θέλω να φύγω”. Αλλά αυτός δεν με άφηνε και συνέχισε να με βαράει».

«Όταν βρέθηκα πάνω στα γυαλιά – αφού έσπασαν κάποια αντικείμενα – και είδα ότι είμαι μέσα στα αίματα, κατάλαβα ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει πάρα πολύ και έπρεπε να φύγω από εκεί». συμπλήρωσε η 28χρονη.

Φυλάκιση 14 μηνών με τριετή αναστολή

Μετά την καταγγελία της κοπέλας, ο 40χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση και χθες Πέμπτη, δικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις που κατηγορείται και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή, καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν μόλις λίγες ημέρες πριν τεθεί σε ισχύ ο νέος ποινικός κώδικας που προβλέπει αυστηρότερες ποινές στους δράστες.

Η 28χρονη κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο για τη μήνυση που της έκανε την επόμενη μέρα ο 40χρονος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!