Θεσσαλονίκη: Νέο γράμμα άφησε ο 60χρονος stalker στην 22χρονη – «Κανείς δεν θα σε αγαπήσει όπως εγώ»


Παρά τη σύλληψή του και την απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του ο 60χρονος stalker στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να ενοχλεί την 22χρονη Νάγια και να της αφήνει επιστολές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, η 22χρονη έλαβε εχθές (20/12) μία νέα επιστολή από τον 60χρονο stalker. Επιστρέφοντας από βραδινή έξοδο η Νάγια αντίκρισε στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού της μία καινούρια «ερωτική» επιστολή από τον 60χρονο. Μάλιστα ο ίδιος, της γράφει πως δεν της κρατάει κακία που δημοσιοποίησε την υπόθεση και κινήθηκε νομικά εναντίον του και της ζητάει να γυρίσει πίσω στο «σπίτι τους». Παράλληλα, της γράφει πως «κανένας δεν θα την αγαπήσει όπως αυτός».

«Είχε γίνει εμμονικός»

Ο 60χρονος άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (17/12) έπειτα από καταγγελία της 22χρονης. Σε κάθε της βήμα, ένιωθε την σκιά του.

«Ερχόταν έξω από το σπίτι μου, όταν εγώ σχολούσα ή πήγαινα στη δουλειά. Δε φοβήθηκα στην αρχή, αλλά ένιωσα περίεργα», είπε η ίδια.

Την είχε γνωρίσει στο μαγαζί εστίασης που δούλευε. Εκείνη νόμιζε πως ήταν απλά κοινωνικός και ευγενικός απέναντί της. Σύντομα κατάλαβε πως τον έβλεπε κοντά στο σπίτι της σχεδόν καθημερινά. «Άρχισα να φοβάμαι όταν άρχισε να μου στέλνει πράγματα στο σπίτι. Τον είχα μπλοκάρει από παντού και άρχισε να μου στέλνει πράγματα στο σπίτι ή να τα δίνει σε μία φίλη μου. Εκεί άρχισα να φοβάμαι γιατί φαινόταν ότι έχει προσκολληθεί πάνω μου, ότι είχε γίνει εμμονικός».

Ο 60χρονος άνδρας παρουσιάστηκε στη νεαρή κοπέλα ως χειριστής καναντέρ στην αεροπορία. Η 22χρονη άρχισε να λαμβάνει στο κινητό της μηνύματα που της έλεγε πως είναι άντρας παλαιάς κοπής και της εξέφραζε τον έρωτά του για εκείνη.

«Επίσης με έβγαζε ασταμάτητα φωτογραφίες. Του ζήτησα πολλές φορές ευγενικά να σταματήσει. Γυρνούσα σπίτι μου, είχα έναν να με ακολουθεί συνεχώς και όταν ανέβαινα στο σπίτι καθόταν από κάτω», ανέφερε η 22χρονη.

Τα γράμματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 60χρονος έστειλε γράμμα στην 22χρονη.  Σε προηγούμενο γράμμα του της έγραφε μάλιστα πως στο τέλος θα μείνει μόνη της λόγω… χαρακτήρα.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ότι θέλεις να πας σε ένα σπίτι και να εξαφανιστείς, να μην ξέρεις κανείς που είσαι. Θα ξαναπάω στην αστυνομία και τι θα γίνει;».

Σε άλλο γράμμα, της ανακοίνωνε πως θα αυτοκτονήσει για να απαλλαγεί από εκείνη. Όλα αυτά έφτασαν στα χέρια εισαγγελέα, με το δικαστήριο να αποφασίζει την ποινή φυλάκισής του δέκα μηνών με 3ετη αναστολή.

Δεκάδες συστάσεις από την αστυνομία, μία απόφαση δικαστηρίου εις βάρος του και εκείνος συνεχίζει τα ίδια. Η 22χρονη Νάγια ζει ακόμα υπό τον φόβο της παρακολούθησης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!