Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο… για μία θέση στάθμευσης – Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο για τρία άτομα


Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο έκαναν τρία άτομα που ξυλοκοπήθηκαν άγρια για τη… θέση του αυτοκινήτου τους. Το αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις Συκιές, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της πρώτης μέρας του έτους όταν δύο νεαροί επέστρεφαν από την έξοδό τους.

Τρία άτομα 22, 22 και 25 ετών έκαναν παρατήρηση στους δύο συνομήλικούς τους επειδή τους εμπόδιζε το αυτοκίνητό τους. Μέχρι ο ένας νεαρός να το απομακρύνει, οι… θερμόαιμοι δράστες ξυλοκόπησαν τον φίλο του, ενώ μόλις αυτός επέστρεψε είχε την ίδια αντιμετώπιση, καθώς τα τρία άτομα χτύπησαν βίαια κι αυτόν στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία, σύμφωνα με τη voria.gr.

Ο πατέρας του ενός θύματος άκουσε τις φωνές και έτρεξε να βοηθήσει τους δύο νεαρούς. Τότε οι τρεις έφυγαν, όμως επέστρεψαν λίγα λεπτά αργότερα με δύο ακόμα άτομα και όλοι μαζί επιτέθηκαν και στον πατέρα με λοστούς και πέτρες, τραυματίζοντάς τον σε όλο το σώμα και στο κεφάλι.

Οι πέντε -ανάμεσά τους και μία κοπέλα- συνελήφθησαν και όπως προέκυψε έχουν όλοι ποινικό παρελθόν.

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Λόγω αποχής των δικηγόρων, η δίκη αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!