Theo James: Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον γοητευτικό έλληνα ηθοποιό

Όμορφος, sexy και πολλά υποσχόμενος! Το πλήρες όνομά του είναι δύσκολο να το προφέρει κανείς, ιδιαίτερα στο εξωτερικό όπου ζει: Theodore Peter James Kenneth Taptiklis. Ο ίδιος πάντως, για ευνόητους λόγους το συρρίκνωσε στο Theo James.


O Ελληνο-Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται αυτή την εποχή σε περιοδεία με σκοπό να μιλήσει για τον ρόλο του στην ταινία στην ταινία «Divergent». Πρόκειται για τη μεταφορά ενός βιβλίου γεμάτο δράση, περιπέτεια και έρωτες. Ο James υποδύεται τον Four, το ερωτικό αντικείμενο της Tris, τον οποίο γνωρίζει αφού αφήνει τη φατρία της για να γίνει μέλος σε μια αγροτική ομάδα.

Έχοντας ήδη χτίσει ένα τεράστιο φαν κλαμπ-γράφει το Greek Reporter-λόγω της επιτυχίας που είχαν οι ταινίες, οι οποίες είναι βασισμένες σε βιβλία, ο James δήλωσε στο Cover Media, ότι αυτό που τον κρατά προσγειωμένο είναι η «μεγάλη οικογένεια» που έχει, προσθέτοντας με μια δόση γέλιου «η ελληνική οικογένεια».

«Είμαι ο μικρότερος από τα πέντε αδέρφια μου, κανένα από τα οποία δεν έχει σχέση με την βιομηχανία του κινηματογράφου», δήλωσε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, και συνέχισε «μερικές φορές με στηρίζουν, άλλες όχι. Το θεωρούν γελοίο, το θεωρούν κάπως τραγικό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Γεννημένος στην Αγγλία θεωρεί τη χώρα αυτή σπίτι του και ταξιδεύει αρκετά συχνά για να προωθήσει τις ταινίες τους. Εκτός από τον ρόλο του στην ταινία «Divergent», ο James πρωταγωνιστεί και στις «Underworld: Awakening», «The Inbetweeners Movie», η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα. Επίσης, εμφανίστηκε και στη σειρά «Downton Abbey»,, υποδυόμενος έναν Τούρκο διπλωμάτη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!