«Θέλω να πιστεύω ότι με το βιονικό πόδι θα είμαι καλύτερα απ’ ό,τι τώρα. Μήνυμα αισιοδοξίας απο την Πένυ Σκαρού.

Το σοκαριστικό μήνυμα φαν της Σκάρου: «Ήμουν παρών την ώρα που σε έβαζαν στο φορείο. Ήσουν αναίσθητη» …


Το σοκαριστικό μήνυμα φαν της Σκάρου: «Ήμουν παρών την ώρα που σε έβαζαν στο φορείο. Ήσουν αναίσθητη» …

-Φαντάζομαι ότι καθ’ όλη την πορεία αυτών των τεσσάρων μηνών μίλησες μαζί τους. Ιδίως με τους πιο κοντινούς ανθρώπους και φίλους όπως τον Στέφανο Κορκολή,τον Αντώνη Μιτζέλο και τον Ζωρζ Πιλαλί.

«Ο Ζωρζ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδα ενώ βρισκόμουν στην Εντατική. Με επισκέφθηκαν ευρύτερα πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες. Ηταν πολύ συγκινητικό. Μέσα από ένα τόσο σοβαρό περιστατικό στη ζωή μου πήρα πολλή αγάπη και λατρεία. Ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό γιατί υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν ένα αντίστοιχο γεγονός και δεν λαμβάνουν τόση αγάπη»

-Νομίζω ότι σόκαρε όλους ό τρόπος με τον οποίο έγινε το ατύχημα: η ασυνειδησία του οδηγού που σε άφησε επί ώρες αιμόφυρτη στον δρόμο αλλά και έπειτα το γεγονός ότι ουσιαστικά έπρεπε να χαθεί το πόδι σου για να ζήσεις.

«Δεν έπρεπε, είχε ήδη αποκοπεί. Όταν βρέθηκα αναίσθητη και αιμόφυρτη, το μέλος του ποδιού μου ήταν σε απέναντι σημείο του δρόμου. Μάλιστα πατήθηκε από αυτοκίνητο. Δεν ήταν εφικτό να επικολληθεί. Πριν από λίγες ημέρες μου έστειλε μήνυμα ένας φαν μου στο Facebook και μου ανέφερε: «Ήμουν παρών την ώρα που σε έβαζαν στο φορείο. Ήσουν αναίσθητη». Και σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα τι συνέβαινε επί τρεις ημέρες που ήμουν στην Εντατική, ούτε τι έκταση είχε πάρει το ατύχημα. Ξαφνικά ήρθε μια νοσοκόμα μπροστά μου, πήρε το τηλεκοντρόλ και έκλεισε την τηλεόραση.»

πηγή Πρώτο Θέμα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!