Θεατής σεξ επί πληρωμή! Τον πληρώνουν-Δεν πληρώνει!

Ή αλλιώς sex coach.


Ή αλλιώς sex coach.

Ή αλλιώς sex coach.

Ή αλλιώς sex coach.

 

Μία νέα μόδα, η οποία ξεκίνησε από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, τείνει να πάρει διαστάσεις λαίλαπας καθώς όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Συγκεκριμένα, ένα νέο επάγγελμα έχει μπει δυναμικά τελευταία στις ζωές μας, το οποίο ονομάζεται προπονητής του sex (sex coach) και πραγματικά είναι όνομα και πράγμα! Ζευγάρια, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σεξουαλική τους ζωή, καταφεύγουν στους επαγγελματίες του είδους, οι οποίοι αφού τους παρατηρήσουν να κάνουν sex μπροστά τους, στη συνέχεια τους δίνουν τα… φώτα τους!

Ένας από τους πιο διάσημους και πετυχημένους είναι ο Eric Amaranth ο οποίος δέχεται τους προβληματισμένους πελάτες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και εκεί τους… γιατρεύει! Για την αποτελεσματικότητα του Amaranth δεν δίστασε να μιλήσει το ζεύγος McGuinness το οποίο κυριολεκτικά, βρήκε την υγειά του! H κυρία McGuinness μάλιστα, δε εξομολογήθηκε: “Ήταν πολύ άβολο στην αρχή γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορούσα να ερεθιστώ ενώ εκείνος ήταν στο δωμάτιο. Ήταν όμως μία ανεπανάληπτη εμπειρία καθώς είχα τους καλύτερους και περισσότερους οργασμούς της ζωής μου”!

Aν νομίζατε ότι το όλο θέμα είναι κάπως πρόχειρο και ελαφρώς… κομπογιαννίτικο, σας πληροφορούμε ότι ο κύριος ή γιατρός αν προτιμάτε, ο οποίος αυτοαποκαλείται σεφ που απλώς διδάσκει τον κόσμο να φτιάχνει γκουρμέ πιάτα, προσφέρει τις υπηρεσίες του, είτε μέσω skype ως απλή συζήτηση η οποία κοστίζει 175 δολάρια, είτε σε δωμάτιο με την παρουσία του, η οποία κοστίζει 240 δολάρια.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!