The Voice: Πέρασε στην επόμενη φάση με την ομάδα του Ρουβά τραγουδώντας Αργυρό


Στη σκηνή του The Voice ανέβηκαν χθες το βράδυ, ο Γιάννης Τουτουντζής, η Ειρήνη Ιακώβου και ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο τον δικό τους coach όσο και τους υπόλοιπους μιας και – πάντα – το steal button καραδοκεί σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Έτσι, οι τρεις νεαρές διαγωνιζόμενες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα κομμάτια που κλήθηκαν να παρουσιάσουν. Μοναδικός στόχος και των τριών, άλλωστε, το μαγικό εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice. Μάλιστα, ο Γιάννης Τουτουντζής, η Ειρήνη Ιακώβου και ο Λάμπρος Τσιαπούτας κατόρθωσαν να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Πάνο Μουζουράκη που έπρεπε να διαλέξει μόνο μία για να συνεχίσουν μαζί το ταξίδι στο μουσικό τάλεντ σόου.

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ έπρεπε, όμως, να πει το όνομα του διαγωνιζόμενου στον παρουσιαστή του The Voice, Γιώργο Λιανό. «Έχω μια δύσκολη επιλογή να κάνω σήμερα που δυστυχώς πρέπει να γίνει. Έτσι είναι δεδομένο αυτό και είμαστε σε αυτή τη φάση. Θα συνεχίσω, λοιπόν, στην επόμενη φάση με τον Λάμπρο Τσιαπούτα».

Για την ιστορία του The Voice, o Λάμπρος Τσιαπούτας ερμήνευσε το κομμάτι «Αφού σε βρήκα δεν σ’ αφήνω» που γνωρίσαμε με την φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού.

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!