The Crown: Η Ολίβια Κόλμαν μιλά για τον ρόλο της ως Βασίλισσα Ελισάβετ


Δεν χρειάζονται συστάσεις για την οσκαρική Ολίβια Κόλμαν της «Ευνοούμενης» του Γιώργου Λάνθιμου. Η είδηση μάλιστα ότι θα ενσαρκώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ στον 3ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Crown» προκάλεσε και ενθουσιασμό, αλλά και ένα μικρό μειδίαμα.

Γιατί; Διότι η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε πάλι με ρόλο βασίλισσας στα… χέρια.

Όπως και να ‘χει η ίδια φαίνεται ότι βλέπει ως διασκεδαστική πρόκληση την «εισβολή» της στον 3ο κύκλο της σειράς και μιλώντας αποκλειστικά στο «Entertainment», έκανε σαφές ότι αυτή η σεζόν θα είναι γεμάτη από ανατροπές και ίντριγκα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Άλλωστε, το νέο πρωταγωνιστικό τρίδυμο που κρατά τους κεντρικούς ρόλους, εκτός από την Ολίβια Κόλμαν, περιλαμβάνει την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και τον Τομπάιας Μένζις, στους ρόλους της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας και του πρίγκιπα Φίλιππου.

«Όλος ο κόσμος λατρεύει την Κλερ Φόι! Μόλις πήρα τη χειρότερη δουλειά του κόσμου!», εξηγεί η Κόλμαν, η οποία εξακολουθεί να αστειεύεται λέγοντας ότι μάλλον, κάπου στο συμβόλαιο της, υπάρχει όρος που δεν τον είδε και υπαγορεύει ότι από εδώ και στο εξής θα παίζει κυρίως ρόλους βασιλισσών!

The post The Crown: Η Ολίβια Κόλμαν μιλά για τον ρόλο της ως Βασίλισσα Ελισάβετ appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!