Θάνος Τζάνης: ”Έχω μετανιώσει για τα λάθη μου, αλλά με έκαναν πιο ώριμο και δυνατό”

Ο Θάνος Τζάνης έδωσε μια συνέντευξη χτες στο ραδιόφωνο του Art 90.4 και μίλησε για όλα.


Ο Θάνος Τζάνης έδωσε μια συνέντευξη χτες  στο ραδιόφωνο του Art 90.4 και μίλησε για όλα. 

Για το μαγαζί που εμφανίζετε και δουλεύει τετραήμερο, (απο τα μοναδικά μαγαζιά) και παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σφύζει απο κόσμο, το PREMIERA LIVE STAGE, για τα νέα του σχέδια από Αρχές Φθινοπώρου αφού ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση τραγουδιού, καθώς και για όλα όσα έχει κάνει στην ζωή του και κατάφεραν όπως είπε και ο ίδιος να του  ανατρέψουν την ζωή του …πάντα προς το καλύτερο !!

1

Μιλώντας στην ραδιοφωνική παραγωγό Λίνα Μανωλοπούλου στον Art 90.4, τον ρώτησε αν έχει μετανιώσει για τα λάθη που έχει κάνει στην ζωή του …..

Εκείνος αληθινός όπως πάντα και ετοιμόλογος, απάντησε με το χέρι στην καρδιά λέγοντας πως μπορεί να έχει κάνει πολλά λάθη και τα παραδέχτηκε, αλλά μέσα από αυτά έγινε καλύτερος άνθρωπος αφού κατάφερε να ωριμάσει πολύ και να δεί εντελώς διαφορετικά την επαγγελματική του πορεία, όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του τραγουδιού. Και μεταξύ μας είναι πολλά … 

Στην φωτογραφία με τον μεγάλο συνθέτη Κο Σπανό (απο προσωπική συλλογή του τραγουδιστή) 

2

Δήλωσε επίσης πως δεν μετάνιωσε για ότι έκανε, αλλά είναι γενναίο όπως είπε να τα παραδέχεσαι και να καταφέρεις να μάθεις μέσα από αυτά. Να μπορείς να πας παραπάνω όπως σου αξίζει, αλλά και όπως αξίζει σε κάθε άνθρωπο σε αυτή την ζωή κάνοντας τον δικό του απολογισμό.  

Η φωτογραφία από το μαγαζί όπου εμφανίζεται και γίνετε πανικός στο λαϊκό πρόγραμμα του όπου και καθηλώνει τον κόσμο με την φωνή του και τα τραγούδια που ερμηνεύει.

7

4

Στο τελευταίο του τραγούδι που κυκλοφορεί ”Πάμε για άλλα” – Ακούστε το δυνατά 

Εμείς περιμένουμε να δούμε τα νέα του επιχειρήματα και είμαστε σίγουροι πως θα είναι από τα καλύτερα νέα του ξεκινήματα. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!