Τεό Θεοδωρίδης: “Σήμερα βλέπω την κατάντια μου”

Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του.


Στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Μία εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τεό Θεοδωρίδηςκαι μίλησε για το ξεκίνημά του με τα ναρκωτικά, τη σχέση με τους γονείς του, τι τον οδήγησε στις ουσίες, αλλά και όλα όσα έζησε μέσα στη φυλακή.

Το πρώην μοντέλο εξομολογήθηκε πως πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ήταν σερβιτόρος, μπάρμαν και παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε τις ουσίες όταν ήταν ακόμα έφηβος.

«Ξεκίνησα τις ψυχότροπες ουσίες στην εφηβεία, χωρίς όμως κατάχρηση, είναι πολύ επικίνδυνη περίοδος. Ξεκίνησα, όταν άρχισα να αμφισβητώ οτιδήποτε μου είχαν διδάξει. Η κατάχρηση άρχισε όταν ξεκίνησα να χάνω τον εαυτό μου. Είχα εξάρτηση που δεν ήθελα να παραδεχτώ, ακόμα κ σήμερα δε ξέρω αν το παραδέχομαι. », είπε χαρακτηριστικά στο πρώτο μέρος της συνέντευξης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά του, επισημαίνοντας πόσο του στάθηκαν οι γονείς του στην δύσκολη περίοδο που βίωσε. «Προσπαθούσαν να σπιλώσουν ανθρώπους που είχαν σχέση μαζί μου. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη κάποιων ανθρώπων και νιώθω άσχημα. Σήμερα βλέπω την κατάντια μου», δήλωσε λίγο αργότερα.

Όσο για την πολυσυζητημένη σύλληψή του, ο Τεό Θεοδωρίδης παραδέχτηκε: «Η σύλληψη με βρήκε στο ζενίθ της καριέρας μου. Η αλαζονεία και η υπεροψία οδηγεί σε λάθος δρόμους και η φυλακή με βοήθησε να αποστασιοποιηθώ από όλους και από όλα Ήθελα να σπουδάσω μέσα στη φυλακή και δε με άφησαν. Υπήρξαν πολλά προβλήματα και δεν το κατάφερα» και στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στη νεολαία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!