Οι ταινίες της εβδομάδας [βίντεο]

Ο Robert De Niro γίνεται ένας άτακτος παππούς για αυτή την εβδομάδα.


Criminal

Σε μια τελευταία προσπάθεια να αποτραπεί μια διαβολική πράξη, οι μνήμες, τα μυστικά και οι ικανότητες ενός νεκρού πράκτορα της CIA εμφυτεύονται σε ένα επικίνδυνο κακοποιό προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή επιτυχώς. Η ταινία παίζεται στα Village, στο Γαλαξία, στην Αελλώ και στα Odeon.

 

Dirty Grandpa- Άτακτος Παππούς

O Robert De Niro είναι ο άτακτος παππούς του Zac Efron παρασύροντας τον σε πολλά μπλεξίματα λίγο πριν το γάμο του. Βωμολοχίες και αισθησιακές υπάρξεις με γυμνασμένα κορμιά συνθέτουν το σύνολο αυτής της ταινίας που προβάλλεται στα Village, στο Αθήναιον, στα Τρία Αστέρια και στα Odeon.

Fuocoammare- Φωτιά στη ΘάλασσαΠιο σύγχρονο και αναγκαίο από ποτέ φαντάζει το επίτευγμα του Gianfranco Rosi, το οποίο αφορά σε ένα νησί στη μέση της θάλασσας που όμως το διασχίζουν συχνά άνθρωποι αναζητώντας τη λύτρωσή τους. Η ταινία παίζεται στο Γαλαξία, στην Αελλώ, στην Αβάνα και στο Αθήναιον.

La Novia- Ματωμένος ΓάμοςH πίκρα είναι η χειρότερη τιμωρία όλων, η πίκρα από ένα ανεκπλήρωτο πάθος, η πίκρα από ένα δραματικό έρωτα. Η Inma Questa πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά ή το μυαλό, πρέπει να υπολογίσει τι θέλει αλλά και ποιους έχει να αντιμετωπίσει. Η ταινία προβάλλεται στην Έλλη, στη Νιρβάνα, στο Μικρόκοσμο και στην Αίγλη.

The Second Mother- Que Horas Ela Volta?- Η Δεύτερη Μάνα

Η συμβίωση μάνας- κόρης μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολη διαδικασία και πόσο μάλλον αν οι δύο γυναίκες ζουν στο σπίτι των εργοδοτών της μητέρας, ενώ η κόρη προκαλεί εντάσεις κλονίζοντας τις αρμονικές σχέσεις μητέρας- εργοδοτών. Η ταινία παίζεται στο Δαναό, στο Άστορ και στο Αθήναιον.

Ουτοπία 1961

Οι μεταλλωρύχοι θα νικήσουν, σύνθημα της μεγάλης απεργίας των μεταλλωρυχών του Λαυρίουτο 1961. Η ταινάι αφορά στην εξέλιξη της απεργίας, στη στάση των κατοίκων της περιοχής και στην αντίδραση των πιο ισχυρών όπως είναι το κράτος. Το έργο προβάλλεται στον κινηματογράφο Αλκυονίς.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!