Ταινία για το θάνατο του Κερτ Κομπέιν

Σύντομα στους κινηματογράφους!


Με τον τίτλο «Soaked in Bleach», που είναι στίχος από το «Come as you are», τραγούδι που έγραψε ο ίδιος ο frontman των Nirvana το 1992, θα κυκλοφορήσει το 2014 στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Κερτ Κομπέιν.

Λίγες ημέρες από τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο του τραγουδιστή των Nirvana, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «docudrama», όπως χαρακτηρίζεται.

Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με μάρτυρες και ειδικούς που ασχολήθηκαν με τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθησαν το 1994, προσφέροντας μία άλλη οπτική της ιστορίας.

Ο αφηγητής της ταινίας και πρώην ντετέκτιβ, Τομ Γκραντ, είχε προσληφθεί εκείνη την περίοδο από την Κόρτνεϊ Λοβ, χήρα του Κομπέιν, για να τον εντοπίσει μιας και ο τραγουδιστής είχε εξαφανιστεί λίγες ημέρες πριν βρεθεί το άψυχο σώμα του στο σπίτι τους στο Σιάτλ.

Ο θάνατος του ροκ σταρ αποδόθηκε ως αυτοκτονία, αλλά πολλές θεωρίες συνομωσίας έχουν βγει στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια.

Μία από αυτές υποστηρίζει πως ο θάνατος του Κομπέιν οφείλεται σε δολοφονία, σχεδιασμένη από την Κόρτνει Λοβ για να κληρονομήσει την περιουσία του.

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες παρά τη δήλωση του ντετέκτιβ Μάικ Τσιεσύνσκι, του αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ. «Κάποιες φορές ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Είναι αυτοκτονία. Η υπόθεση έχει κλείσει.»

Τη σκηνοθεσία έχει ο Μπέντζαμιν Στάτλερ , ο Τάιλερ Μπράιαν ενσαρκώνει τον Κερτ Κομπέιν και η Σάρα Σκοτ υποδύεται την Κόρτνεϊ Λοβ.

Η επίσημη σελίδα της ταινίας στο facebook αναφέρει πως η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους το 2014, αλλά η ακριβής ημερομηνία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!