Το τελευταίο δελτίο της Όλγας Τρέμη στο MEGA – Δείτε την αποφώνηση της

Δείτε την αποφώνηση της..

Χτες  στο τελευταίο της δελτίο η Όλγα Τρέμη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές συγκινημένη για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο δελτίο, το κανάλι για την ευκαιρία που της έδωσε αλλά και τους συναδέλφους της για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

«Πριν σας καληνυχτίσω επιτρέψτε μου να σας πω δυο κουβέντες. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια σημαντική μέρα γιατί κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, εννιά χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA. Χάρη σε εσάς, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, χάρη στο γεγονός ότι μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας, το MEGA βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. 

Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση, αλλά για αυτό που υπάρχει από πίσω το ουσιαστικό, δηλαδή για την αναγνώριση της δουλειάς μας, των αγώνων μας των κόπων μας. Ήταν για εμάς αυτό όπως το προσλαμβάναμε μια μεγάλη πηγή δύναμης όλα αυτά τα χρόνια. 

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω το MEGA γιατί μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία όταν μου πρότεινε να αναλάβω την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων τον Ιούνιο του 2005. Ήταν μια μακρά διαδρομή – μην κλαίτε γιατί δεν αντέχω, κλαίνε εδώ οι τεχνικοί και με παρασύρουν – ήταν μια μακρά διαδρομή και εσείς παίξατε καθοριστικό ρόλο και είχατε και τον τελευταίο λόγο και έτσι πρέπει να γίνεται. 

Όμως δε θα είχαμε ποτέ αυτό το αποτέλεσμα, αν δεν υπήρχαν και πολλοί άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έβαλαν πλάτη όλο αυτα τα χρόνια και αναφέρομαι στους συναδέλφους μου τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου γιατί μου έδωσαν μεγάλη βοήθεια και μεγάλη υποστήριξη, που έδωσαν και την ανοχή τους κάποιες φορές όταν χρειάστηκε αυτό. Κυρίως όμως που έδωσαν πολύ αγάπη. Και αυτή η αγάπη δεν γεννήθηκε από την πρώτη μέρα, ήταν ένα πράγμα που χτίστηκε σταδιακά, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις ανθρώπων που για πολλά χρόνια «βράζουν» όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι. Αυτή λοιπόν την αγάπη θέλω να τους την ανταποδώσω και με το παραπάνω. 

Ειλικρινά θα ήθελα να αναφερθώ στον καθένα χωριστά γιατί το αξίζουν. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και ο χρόνος μας είναι πολύ λίγος, το κρατώ ως εκκρεμότητα αυτό, ελπίζω να μου δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία στο μέλλον να το κάνω. Σας ευχαριστώ λοιπόν πολύ από την καρδιά μου και πάλι, σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο βράδυ και ένα ακόμα πιο όμορφο καλοκαίρι. Γεια σας!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!