Τελευταίες παραστάσεις για το «Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω»

Η σουρεαλιστική κωμωδία της Άννας Χατζησοφιά στο Badminton Loft.


Παράταση για άλλες δύο παραστάσεις πήρε η κωμωδία της Άννας Χατζησοφιά «Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω».

Οι δύο τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ. και την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ., στο Badminton Loft.
Το «Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω» είναι μια σύγχρονη συναισθηματική, σουρεαλιστική κωμωδία, για γυναίκες αλλά και άντρες καθώς αποκαλύπτει καλά κρυμμένα γυναικεία μυστικά.
Ψηλαφεί την αιώνια κόντρα μητέρας-κόρης, την εξάρτηση από το άλλο φύλο, το φετίχ του σουτιέν, τα ρούχα της έμμηνου ρήσης, θυμάται την πρώτη φορά που έκανε σεξ, αντιμετωπίζει κατάματα αλλά και με αισιοδοξία τη μαστεκτομή, πέφτει θύμα βιασμού, μιλάει για την φιλαρέσκεια, το σεξισμό και το ντρεσάρισμα της θηλυκότητας, τεμαχίζει μια Kelly bag, στήνεται στις ουρές της ανεργίας φορώντας ψηλά τακούνια, καταστρέφει το λευκό όραμα του νυφικού και φοράει πάντα μαύρα.

Η Άννα Χατζησοφιά μεταφέρει στη σύγχρονη Ελλάδα την κωμωδία των Nora Ephron και Delia Ephron «Love, Loss and What I Wore» και υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Με τη φόρμα μιας θεατρικής πρόβας που εξελίσσεται σε παράσταση, μέσα από μια σύνθεση μονολόγων, ντουέτων, κουαρτέτων, χορευτικών παραβάσεων και video art, οι πέντε ηθοποιοί ερμηνεύουν 26 ρόλους, που μας παραπέμπουν χρονικά μέσα από τις ιστορίες τους, σε διαφορετικά χρονικά σημεία της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας από τα fifties έως τη σημερινή κρίση, με ενδιάμεσους σταθμούς τη μεταπολίτευση, το «ταγάρι look» και τα τρελά eighties.

Το Badminton Loft βρίσκεται στο Άλσος Στρατού, στο Γουδή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8840600.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο abcd.gr, viva.gr, σε καταστήματα Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots, καθώς και στο 210 8840600.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!