Ταξίδι στις μουσικές του Ελληνικού Κινηματογράφου με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Στο Ηρώδειο.


Ελευθερία Αρβανιτάκη
“Πες μου μια λέξη”
Ενα μουσικό ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο
στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετέχει η Ορχήστρα των Κυκλάδων
Διευθύνει ο Νίκος Κυπουργός

 

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο θα φιλοξενήσει τη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, που υπόσχεται να ξεχωρίσει στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τη χαρακτηριστική κρυστάλλινη φωνή της, θα είναι εκεί για να χαρίσει στο Αθηναϊκό κοινό μια μοναδική εμπειρία, μέσα από μουσικές διαδρομές που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Μαζί της και δύο ακόμα ερμηνευτές που θα ανακοινωθούν άμεσα. Στη συναυλία συμμετέχει, η Ορχήστρα των Κυκλάδων, με αφετηρία την Ερμούπολη της Σύρου και καλλιτεχνικό διευθυντή το Νίκο Κυπουργό.

Μαζί θα σιγοτραγουδίσουμε γνώριμους σκοπούς που αγαπήθηκαν μέσα από το λευκό πανί και γράφτηκαν από μεγάλους Έλληνες δημιουργούς όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Ελένη Καραΐνδρου, Νίκο Παπάζογλου, Νίκο Ξυδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη και Νίκο Κυπουργό μεταξύ άλλων.

Όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο, θα απολαύσουν τραγούδια διαχρονικά κι επίκαιρα, σε μια ανεπανάληπτη συναυλία, για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, που θα μαγέψει, θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει όλους, όσους θα έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!