Τατιάνα Μπλάτνικ: “Πριν παντρευτώ τον Νικόλα, νόμιζα ότι έπρεπε να φέρομαι σαν πριγκίπισσα!”

“Πριν παντρευτώ τον Νικόλα, νόμιζα ότι έπρεπε να ντύνομαι και να φέρομαι σαν πριγκίπισσα και να φοράω τιάρα. Τώρα όμως ζω μια φυσιολογική ζωή! Απλή και συναρπαστική”, δήλωσε η Τατιάνα Μπλάτνικ σε συνέντευξη της στη Jeanne Beker και στην έντυπη έκδοση της “Globe and Mail”.


Η σύζυγος του Νικόλα, που το 2010 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις όμορφες Σπέτσες, ζει το δικό της παραμύθι και τα τελευταία δυο χρόνια ζει μόνιμα στην Ελλάδα με τον άντρα της.
Εδώ, μάλιστα, ξεκίνησε και μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για την ενίσχυση της οικονομίας. Η Τατιάνα, έχοντας λήξει τη συνεργασία της με τον οίκο Diane von Furstenberg στην Νέα Υόρκη, γοητεύτηκε από τα χειροποίητα έθνικ φουλάρια και άλλα προϊόντα από μικρούς τεχνίτες στην Ελλάδα και αποφάσισε να τα προωθήσει στο εξωτερικό.

Η εταιρεία της TRIA ETC συνεργάστηκε με την TreadRight Foundation και ξεκίνησε μια προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος της μόδας στο εξωτερικό, παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα από μικρούς καλλιτέχνες.
“Μετακομίσαμε με τον Νικόλα στην Ελλάδα πριν από δυο χρόνια, που είχε ξεκινήσει η κρίση. Την ώρα λοιπόν, που πολλοί ήθελαν να φύγουν από την Ελλάδα, εμείς εγκατασταθήκαμε εδώ. Ο Νικόλας είχε ως όνειρό του να ζήσει στην Ελλάδα.
Όταν ήρθαμε πολλοί μας είπαν για την πολιτιστική κληρονομία της χώρας, και τους μικρούς τεχνίτες που εξαφανίζονται. Και έτσι ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία. Δεν το είχαμε σχεδιάσει, απλώς εγώ θέλω πάντα να προωθώ τους νέους καλλιτέχνες”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Για εκείνην, το πιο σημαντικό πράγμα ήταν η “επιστροφή στις ρίζες”, αλλά και το να δώσει τη δυνατότητα στις επόμενες νεότερες γενιές να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Από πού ήρθε, όμως αυτή η έμπνευση; Μα φυσικά από το γάμο της… “Ένα πράγμα που μου άνοιξε τα μάτια ήταν η δημιουργία του νυφικού μου. Δεν είχα ιδέα πόσος χρόνος χρειαζόταν για να δημιουργηθεί η δαντέλα και οι λεπτομέρειες”, αποκάλυψε και συμπλήρωσε πως την αγάπη για τα έθνικ αντικείμενα την κληρονόμησε και από τη μητέρα της.

Τέλος, μιλώντας για τη ζωή της στην Ελλάδα, αποκάλυψε: “Ο γάμος με τον Νικόλα με βοήθησε πολύ και έκανε το αίσθημα της φιλανθρωπία να μεγαλώσει μέσα μου. Η ειρωνεία είναι ότι πριν παντρευτούμε νόμιζα ότι έπρεπε να φέρομαι σαν πριγκίπισσα, να ντύνομαι σαν πριγκίπισσα, να φοράω τιάρα. Και μπορώ να πω ότι φερόμουν σαν πριγκίπισσα! Και τώρα που παντρευτήκαμε, ζούμε μια πολύ φυσιολογική ζωή.
Είμαι πολύ δραστήρια, έχω μια καθημερινότητα όπως όλοι οι άλλοι και μια στο τόσο χρειάζεται να φορέσω ένα λαμπερό φόρεμα και τιάρα και να βρεθώ σε μια επίσημη εκδήλωση. Εκτός από αυτό, όμως, η ζωή μου είναι απλή, αλλά συναρπαστική.
Τελικά κατάλαβα ότι όταν παντρευτείς ένα πρίγκιπα, δεν χρειάζεται να φέρεσαι σαν πριγκίπισσα, αλλά να είσαι απλώς ο εαυτός σου!”

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!