Τάσος Μπουγάς: Απαντά για το περιστατικό στην Μελβούρνη – «Μου έπιασε τον κ@@@, την βούτηξαν και την έδιωξαν»


Το παρασκήνιο πίσω από το επεισόδιο κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Μελβούρνη, όταν μία γυναίκα τον άγγιξε στα οπίσθιά του, αποκάλυψε ο Τάσος Μπουγάς.Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Αρχικά ο Τάσος Μπουγάς ανέφερε ότι: «Την ώρα που ήταν να βγω, ήρθε μία γυναίκα μπροστά μου και μου λέει στα εγγλέζικα να της δώσω τα γυαλιά μου. Τα γυαλιά μου δεν τα δίνω. Μου λέει: “Θέλω για πέντε λεπτά να μου τα δώσεις”. Ρε, είσαι καλά, της λέω, που θα σου δώσω τα γυαλιά; Βγήκα στην πίστα, χόρευε όλος ο κόσμος, χόρευε κι αυτή και κάποια στιγμή μου το ξαναλέει. Της λέω: “Φύγε, παράτα με ήσυχο, γιατί εγώ δουλεύω”».

«Έρχεται τριγύρω μου και έκανε μία άσχημη χειρονομία, μου έπιασε τον κ@@@. Εκεί είπα πολλά, είπα αυτά που έπρεπε να πω για να καταλάβει αυτή. Ήρθαν του μαγαζιού οι άνθρωποι και το αφεντικό, την βούτηξαν και την διώξανε», εξήγησε στη συνέχεια.

Ακόμα, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε πως: «Η γυναίκα δεν ήταν Ελληνίδα. Εγώ για τις Ελληνίδες τραγουδάω, τις αγαπάω τις Ελληνίδες, θα μπορούσα να ξηγηθώ έτσι; Φυσικά, αν μου ξηγιόταν και Ελληνίδα έτσι, το ίδιο θα έκανα, αλλά οι Ελληνίδες δεν κάνουν αυτά τα πράγματα. Παρόλο που είχε 1.100 άτομα στη σάλα μέσα, φέρθηκα ωραία. Εάν ήταν άλλος δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε κάνει».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!