Τάμτα – SMUT Το απόλυτο talk of the town show συνεχίζεται!


Από 16 Φεβρουαρίου, οι Παρασκευές στο queer club SMUT δεν είναι πια οι ίδιες! Μετά απο δυο sold out εμφανίσεις στις 16 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, η Tάμτα επιστρέφει στο SMUT στις 15 Μαρτίου για άλλο ένα live performance με guest DJ την ANNE, μια απο τις πιο σημαντικές εκπροσώπους της tech house σκηνής στην Ελλάδα.

 Ήδη από το πρώτο live οι κριτικές από τους θαμώνες και σημαντικά media που παρακολούθησαν το live performance ήταν διθυραμβικές! Με μια μίξη τραγουδιών από τον τελευταίο δίσκο της με τίτλο “Identity Crisis“, μαζί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διασκευασμένες να ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος της εκκεντρικής Τάμτα, αλλά και διασκευές επιτυχιών από την διεθνή δισκογραφία, η καλλιτέχνιδα καταφέρνει για ακόμη μία φορά να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, προφέροντας το διαφορετικό στην Αθηναϊκή διασκεδαση.

 Σε μία εποχή που η χρήση κινητών αποτελεί must σε κάθε μας έξοδο, η Τάμτα δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί την απαγόρευση χρήσης οποιαδήποτε μορφής εγγραφής ήχου και εικόνας στο χώρο, με σκοπό να μας προσκαλέσει να αφεθούμε στους ήχους και εικόνες που η ίδια με την ομάδα της επιμελήθηκε, μετατρέποντας το underground χώρο του SMUT στο απόλυτο μυστικιστικό venue αυθεντικής διασκέδασης.  

 Το show που ξεκινά από τις 22:00 αποτελεί μία πανδαισία ήχων με την PINK.WAV να αναλαμβάνει το opening, παραδίδοντας τη σκυτάλη των decks στην DJ ANNE, ενώ το closing επιμελείται ο DJ PROBLEMS, με ενδιάμεσο σταθμό, φυσικά, το live μουσικοχορευτικό performance της εκρηκτικής Τάμτα.

 Σημειώνεται δε, ότι ήδη από τις πρώτες ώρες ανακοίνωσης των show έως και σήμερα, κάθε εμφάνιση αποτελεί πόλο έλξης των θεατών με τα early bird εισιτήρια να γίνονται συνεχώς sold out μόνο σε μερικές ώρες.

 Το πρωτόγνωρο για την Ελληνική σκηνή live επιμελείται καλλιτεχνικά ο Bill Roxenos, την σκηνογραφία ο Κωνσταντίνος Χαλδαίος, την επιμέλεια στα φώτα ο Βαγγέλης Μούντριχας, ενώ τον ήχο ο Γιάννης Βενιος.

Οργάνωση παραγωγής: Erodios PR & Management.

Προπώληση: https://ra.co/events/1877224

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!