Tάμτα: Αν ζούσα στη Γεωργία θα ετοιμαζόμουν να γίνω γιαγιά

H Tάμτα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς ήταν να μεγαλώνει ολομόναχη την κόρη της στην Γεωργία, την οποία απέκτησε όταν ήταν 15 ετών.


H Tάμτα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς ήταν να μεγαλώνει ολομόναχη την κόρη της στην Γεωργία, την οποία απέκτησε όταν ήταν 15 ετών.

H μητέρα της έφυγε από τη Γεωργία για να δουλέψει στην Ελλάδα όταν η μικρή Άννι, η κόρη της Τάμτα, ήταν μόλις 5 μηνών. Ουσιαστικά τη μεγάλωσε μόνη της μέχρι που η μικρή έγινε 6 ετών και ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να δουν τη μαμά της έγινε η αφετηρία για μια νέα ζωή και μια νέα καριέρα.

Πόσο εύκολο ήταν να μεγαλώνει ένα παιδί, ενώ ήταν ουσιαστικά και η ίδια παιδί; «Ήταν κάτι που με έκανε να ωριμάσω πολύ γρήγορα. Η Άννι δεν ήταν ούτε 2 ετών όταν ξεκίνησε παιδικό σταθμό, γιατί ήθελα να έχω το χρόνο να σπουδάσω (σ.σ. σπούδασε ξένες γλώσσες, ρωσικά και αγγλικά). Ότι έκανα έπρεπε να έχει τελειώσει μέχρι τις πέντε που πήγαινα να πάρω το παιδί. Σκέψου πως οι κολλητοί μου φίλοι για χρόνια δεν με είχαν δει ποτέ βράδυ. Ήμουν στις συζητήσεις που κανόνιζαν τι θα κάνουν μετά τα μαθήματα και δεν συμμετείχα ποτέ, αν και μέσα μου ως παιδί και γω θα ήθελα να πάω, ήταν λογικό. Κοιτάζοντας πια από μακριά, θεωρώ πως είναι ωραίο να ζεις την ηλικία σου. Βέβαια, δεν με παίρνει να λέω και πολλά, επίσης δεν θέλω να εκφράζομαι αρνητικά για όσα έζησα γιατί έχει και τόσα καλά, που στο σύνολο το πρόσημο είναι θετικό».

Αν η Άννι της αποφάσιζε να κάνει μικρή οικογένεια, η ίδια θα έπαιρνε θέση; «Δεν χρειάζεται, νομίζω, να της πω πολλά. Έχει δει τις καταστάσεις, τις έχει ζήσει μαζί μου από τη δική της πλευρά και δεν θεωρώ πως θα παντρευόταν πολύ νωρίς. Βέβαια, το νωρίς είναι σχετικό. Έχει να κάνει με τη χώρα που ζεις, με την οικογένειά σου. Το να γίνεις μαμά στα 20 στη Γεωργία είναι νορμάλ, αν ζούσαμε εκεί μπορεί να ετοιμαζόμουν να γίνω γιαγιά. Πλέον, βέβαια, ακόμα και στη Γεωργία στα 20 θεωρείται νωρίς, αλλά αν μας αρέσει ο γαμπρός, οκ!»

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!