Τάκης Ζαχαράτος: «Απομάκρυνα ανθρώπους από το πλάι μου και ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό»


Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου μίλησε το πρωί της Δευτέρας (21/7) ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο επιτυχημένος και ταλαντούχος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απόφασή του να απομακρύνει ανθρώπους από την ζωή του, που πλέον η συναναστροφή μαζί τους δεν του έκανε καλό και παρομοίασε αυτή την κίνησή του με το κλάδεμα που κάνουμε στα φυτά μας, για να τα βοηθήσουμε.

Όταν η Μαρία Αντωνά είπε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ο ηθοποιός απάντησε: «Τα κάνω όλα πολύ νομίζω! Κάνω πολύ γυμναστική, ακολουθώ μία καλή διατροφή… Αλλά νομίζω ότι το καλύτερο είναι να καθαρίζεις το περιβάλλον σου, από οτιδήποτε σε πιέζει, ή σε αγχώνει, ή δεν σε αφήνει να ανθίσεις.

Εκεί νομίζω ότι είναι το θέμα και εγώ το έκανα αυτό, έπεσε πολύ “κλάδεμα”. Όπως κάνεις τον κήπο αγάπη μου, “κλαδεύεις” ό,τι δεν λειτουργεί».

«Απομάκρυνα ανθρώπους από το πλάι μου και ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό, έκλεισαν οι κύκλοι με πολλή αγάπη και πάω για άλλα, πιο ωραία, πιο μεγάλα και πιο αληθινά.

Εγώ πάντα κάνω μία αξιολόγηση και σκέφτομαι αν αυτό τον άνθρωπο τον αγαπώ, αν είναι σε κατάσταση που μπορεί να ακούσει… Δεν μου αρέσει να κόβω απότομα, πάντα μου αρέσει να ξεκαθαρίζω τη θέση μου και να λέω τι με ενοχλεί», συνέχισε ο καλλιτέχνης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!