Τα ζώδια της ημέρας

Αιγόκερε, η μέρα είναι για να πάρεις πρωτοβουλίες.


Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας και μια πρόταση τόσο απρόοπτη, όσο και ευνοϊκή θα σας προτρέψει να αναλάβετε ρίσκα, αδιαφορώντας για συνέπειες και κινδύνους. Για άλλη μια φορά, θα νιώσετε τη διάθεση να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί και σας αποκαλύπτω πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να πέσετε έξω. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, προσοχή στην υπεροψία που σας διακατέχει ανά διαστήματα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον δυναμισμό σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, μην εκπλαγείτε ΑΝ φυτρώσουν ξαφνικά νέες επιχειρηματικές ιδέες στη σκέψη σας, ωστόσο υπολογίστε τις στατιστικές, μην πιστέψετε πως είστε η εξαίρεση στον κανόνα, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Μια παλιά οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη που τα είχατε βγάλει από τις προσδοκίες σας. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα εργασιακό σας θέμα θα δώσει κύρος στην προσωπικότητά σας και η διορατικότητα που θα φανερώσετε θα ενισχύσει τον επαγγελματισμό σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες, ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούρια πνοή στη ζωή σας και να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη στον Κριό, μη δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, εποικοδομητική πρόταση που θα λάβετε θα σας οδηγήσει σε οικονομική βελτίωση. Η τολμηρή ερωτική  κουβέντα που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας βάλει στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από το στυλ και τον χαρακτήρα σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη στον Κριό θα φέρει γεγονότα που δεν θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεσή σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, εργατική και υπεύθυνη θα χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα εμφανιστεί διάθεση για νέες υποσχέσεις και καινούργια ανοίγματα. Μια τυχαία συνάντηση, ίσως για ένα επαγγελματικό ζήτημα, θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας, με πολύ δυνατές προδιαγραφές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε, ακόμα και να επαναστατήσετε. Σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τάσεις ηττοπάθειας. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά και κατευθυνθείτε σε ό, τι θεωρείτε πως μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας, σας ομολογώ πως θα επιτύχετε θετικά αποτελέσματα. Χρηματικό ποσό θα έρθει στα χέρια σας, αξιοποιήστε το με σύνεση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη στον Κριό, πάθος, ελευθερία και ενθουσιασμός θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει. Το βασικό χαρακτηριστικό των ενεργειών σας θα είναι η ζωτικότητα. Σήμερα δεν πρόκειται να αφήσετε να πάει χαμένο ούτε λεπτό, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε τολμηρή και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος, θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις, ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, ζωτικότητα, ενέργεια και νέες εκλάμψεις θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα εμφανιστούν στη συμπεριφορά σας και δεν θα σας κρύψω πως οι αλλαγές που θα επιδιώξετε, θα φέρουν αρνητικές αντιδράσεις κάποιων κοντινών ή ερωτικών σας προσώπων. Το ευχάριστο είναι πως έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, προσοχή όμως στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα επενδυτικά ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Εκδηλώστε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γιατί οι ασάφειες θα φέρουν παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες η Σελήνη εισέρχεται στο Κριό, θα σας διακατέχει ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδος. Φανείτε τολμηροί στον ερωτικό σας τομέα, πλησιάστε το πρόσωπο που επιθυμείτε, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, ενέργεια και μαχητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα αφοπλίσουν ανταγωνιστικά πρόσωπα τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και στην ερωτική σας. Σε περίπτωση ερωτικής αντιζηλίας, να ξέρετε πως θα υπερισχύσετε, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Χρηματική άνοδος καταφθάνει, πέφτουν στα χέρια σας χρήματα, προερχόμενα από επαγγελματική ή επιχειρηματική κίνηση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα βγάλει στη φόρα την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας. Επαναστατικές θα είναι οι ιδέες σας, αρκετά ριζοσπαστικά τα σχέδιά σας, θα προτιμήσετε το διαφορετικό και το ασυνήθιστο. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια σε κάποιες πρωτοποριακές σας αποφάσεις  και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε το τολμηρό ΒΉΜΑ να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας ούτε στην προσωπικότητά σας

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη στον Κριό θα δημιουργήσει στη ζωή σας νέες καταστάσεις, ανοίγοντας καινούριους ορίζοντες. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση είτε ερωτική, είτε επαγγελματική, γιατί το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητά σας θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Στο ερωτικό σας τομέα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δυναμικής προσωπικότητας και εντυπωσιακής εμφάνισης θα σας οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!