Τα νέα συγκινητικά λόγια του Ζουγανέλη για τον Μπουλά

Ο Γιαννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «Τα λέμε…» για την απώλεια του φίλου του Σάκη Μπουλά


Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σάκης μου έχει αφήσει παρακαταθήκη μία φιλία 40 χρόνων, συνύπαρξης και σε καλλιτεχνικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο, όπου έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί με τρομερό αγώνα στην αρχή δε γινόταν να αποδεχτούν το καινούριο. Έχουμε ζήσει πολλά πράγματα.

Ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα σαράντα χρόνια δεν έχουμε λογοφέρει ποτέ. Έχουμε σαφέστατα διαφωνήσει για θέματα που προέκυπταν, αλλά η διαφωνία έφερνε την αρμονία. Τεράστια απώλεια βέβαια για εμένα. Όταν ένας άνθρωπος βλέπεις και παρακμάζει το σθένος του και βλέπεις αυτό γίνεται σταδιακά μεν αλλά επιθετικά αρχίζεις δυστυχώς και συνειδητοποιείς πως ενδεχομένως το τέλειο για αυτόν να είναι ο θάνατος.

Εγώ είχα ωριμάσει με αυτή την ιδέα, ιδιαιτέρως τον τελευταίο μήνα, όμως δε θα ξεχάσω ποτέ ότι σε όλη τη διάρκεια της ασθένειάς του ήταν πολύ αξιοπρεπής, ανοιχτός, φίλος. Ο Σάκης ήταν μία περίπτωση.»

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φοβάται το θάνατο. Αλλά δεν τον φοβάμαι σε σημείο να μου ανατρέπει την καθημερινότητα. Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε το γεγονός. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που ήταν κολλητός μπαίνεις σε μία άλλου είδους ισορροπία.»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!