Tα 5 συχνότερα ατυχήματα στο σεξ (και πώς να τα αντιμετωπίσετε)


Υπάρχουν περιπτώσεις που η σεξουαλική επαφή μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους. Τα ατύχημα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι λίγα. Δες μερικά από αυτά για να μάθεις πώς θα τα αντιμετωπίσεις.

Θλάση πέους
Ένα από τα πιο περίεργα ατυχήματα είναι το σπάσιμο του πέους. Μια απότομη κίνηση, η ξηρότητα και μια κακή στάση του άνδρα ή και της γυναίκας μπορεί να τραυματίσουν το πέος και να δημιουργηθεί αιμάτωμα που πολλές φορές μπορεί να συνοδεύεται με αιματουρία. Τι πρέπει να κάνετε; Η μόνη λύση είναι ο σύντροφος σου να επισκεφτεί έναν ιατρό, γιατί υπάρχει πιθανότητα μελλοντικά να παρουσιάσει προβλήματα στύσης.

Ρήξη χαλινού
Είναι ίσως το πιο συχνό συμβάν στους νέους άνδρες, κυρίως στους έφηβους. Αφορά τη ρήξη ενός τμήματος του δέρματος που ενώνεται με τη βάλανο, το γνωστό σε όλους μας πετσάκι. Αν συμβεί στο σύντροφο σου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείς, γιατί δεν είναι μια ιδιαίτερα σοβαρή βλάβη. Ωστόσο πρέπει να επισκεφτείτε τον ουρολόγο, ώστε να γίνει συρραφή.

Το πέος έχει κολλήσει
Μπορεί το πέος να κολλήσει μέσα στον κόλπο; Και όμως, μπορεί, ιδιαίτερα τη στιγμή κατά την οποία η γυναίκα έρχεται σε οργασμό, καθώς οι μύες εκείνη τη στιγμή συστέλλονται. Όταν όμως ο κόλπος χαλαρώσει τότε θα είστε και οι δυο σύντροφοι ελεύθεροι.

Εγκλωβισμός του πέους στο φερμουάρ
Το φαινομενικά κωμικό αυτό ατύχημα μπορεί να εξελιχθεί σε αρκετά επώδυνο, καθώς προκαλεί μαρτυρικούς πόνους. Αποφύγετε τις απότομες κινήσεις στα ευαίσθητα σημεία.

Αλλεργία στο σπέρμα
Γνωρίζατε ότι 1 στις 10 γυναίκες μπορεί να παρουσιάσει αλλεργία στο σπέρμα; Πράγματι, η αλλεργία στο σπέρμα εμφανίζεται στο 12% του γυναικείου πληθυσμού και μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αναφυλαξία. Αυτό που έχουν διαπιστώσει οι επιστήμονες είναι πως οι γυναίκες που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, δεν ήταν αλλεργικές στα σπερματοζωάρια, αλλά σε κάποιο συστατικό του σπέρματος, όπως σε μια πρωτεΐνη που μπορεί να προέρχεται από τον προστάτη. Παρόλα αυτά η αλλεργία στο σπέρμα δεν συνδέεται με την υπογονιμότητα, αφού πολλές γυναίκες έχουν μείνει έγκυες είτε με φυσικό τρόπο είτε με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

 

 

Πηγή: athensvoice.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!