
Συνελήφθη οδηγός μηχανής που έτρεχε με 179 χλμ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Τον έπιασε το ραντάρ της Τροχαίας
Στη σύλληψη ενός 55χρονου οδηγού μηχανής προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας 1/12 οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, καθώς εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 179 χλμ/ώρα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην περιοχή του Ελληνικού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 55χρονος κινούνταν με 179 χλμ/ώρα, αντί του επιτρεπομένου ορίου των 70 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού. Με απλά λόγια, ο 55χρονος υπερέβη κατά 109 χλμ/ ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για επικίνδυνη οδήγηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.