Συναγερμός στο Παγκράτι: Εξαφανίστηκαν δύο 16χρονες – «Πληροφορίες λένε πως έφυγαν προς Βουλγαρία με άλλα άτομα»


Συναγερμός έχει σημάνει για τις δύο 16χρονες που εξαφανίστηκαν από το Παγκράτι στις 19 Δεκεμβρίου. «Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν ταξιδέψει μαζί με τρίτα άτομα προς Βουλγαρία, προφανώς και ενδέχεται να κινδυνεύουν» αναφέρει στο enikos.gr ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε χθες (20/12) Missing Alert για την 16χρονη Αναστασία Μ. και υπήρχαν υπόνοιες ότι επρόκειτο να ταξιδέψει με συνομήλικη φίλη της σε γειτονική χώρα. Η Αναστασία έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα.

«Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αναστασία είχε βάψει τα μαλλιά της, λίγο πριν εξαφανιστεί» λέει στο enikos.gr ο κ. Γιαννόπουλος.

Σήμερα (21/12), υπήρξε νέα ανακοίνωση για την φίλη της, Σάρα Μ. κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Ενδεχομένως η ανήλικη Σάρα Μ., να βρίσκεται μαζί με την συνομήλικη φίλη της Αναστασία Μ.

Η Σάρα Μ. έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει χάλκινα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο το τι ρούχα φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχε μαζί της μαύρη σχολική τσάντα.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!