Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου από το Μοναστηράκι


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από το βράδυ της Παρασκευής (19/04) έπειτα από την εξαφάνιση του 17χρονου Nevio Lötscher με καταγωγή από την Ελβετία, από το Μοναστηράκι.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και άμεσα προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Για την εξαφάνιση έχει κινητοποιηθεί η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού.

Ο Νevio έχει καστανά μαλλιά, έχει μπλε μάτια, ύψος 1.70 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο τζάκετ, γκρι παντελόνι και γκρι crocs.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!