Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας και είχα ταμπού στην αρχή»


Η Αμάντα Μανωλάκου ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και συγκλόνισε.

Η Αμάντα Μανωλάκου εξομολογήθηκε πως «έχω μιλήσει ανοικτά για τη σκλήρυνση κατά πλάκας αν και είχα ταμπού στις αρχές. Το έκρυβα, δεν ήθελα να το συζητάω γιατί θεωρούσα πως, αν το πω, θα ακούω σχόλια όπως «κρίμα» αλλά τώρα το προσπέρασα τελείως. Στο My Style Rocks το είπα και αιτία ήταν το καθημερινό «κρύβεσαι» που έλεγε ο ένας και ο άλλος».

«Οπότε εκεί τους εξήγησα ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τους προσωπικούς του λόγους, ρε παιδιά. Τώρα, μην τρελαθούμε, κανείς δεν ξέρει τι τραβάει στο σπίτι του όταν κλείνει η πόρτα και όταν σβήνουν οι κάμερες. Επομένως φυσικά υπάρχουν δικαιολογίες για όλα και δεν έχει κανένας μας το ακαταλόγιστο», ανέφερε.

«Όταν βρήκα αυτό το πρόβλημα, το πρώτο πράγμα που ρώτησα είναι να μάθω τι ακριβώς είναι. Δεν γκούγκλαρα για να μάθω γιατί, λέω, θα με βγάλουν να πεθαίνω. Ακολούθησα τις οδηγίες των γιατρών μου, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε η Αμάντα Μανωλάκου.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!