Συγκινεί ο Νίκος Βέρτης: Το «αντίο» στον Χάρη Κωστόπουλο


Θλίψει έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Χάρη Κωστόπουλου. Ο τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία μόλις 60 ετών, έπειτα από μία πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του.

Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Χάρη Κωστόπουλου, πολλοί καλλιτέχνες θέλησαν να εκφράσουν και δημοσίως την λύπη τους για τον θάνατό του, αλλά και την ευγνωμοσύνη τους για όλα όσα είχε κάνει για εκείνους.

Ανάμεσά τους και ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει τον Χάρη Κωστόπουλο, κάνοντας μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Βέρτης ανήρτησε μία φωτογραφία του τραγουδιστή και έγραψε στην λεζάντα: «Ο Χάρης Κωστόπουλος θα είναι πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά μου… Ήταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να φύγω από την Ολλανδία και να δοκιμάσω την τύχη μου στην Ελλάδα πριν από 25 χρόνια… Δυστυχώς έφυγε νεότατος… θα τραγουδάμε τις μεγάλες επιτυχίες που τραγούδησε όπως και άλλες τόσες μεγαλύτερες που έγραψε ως γνήσιος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και ως πρότυπο πολλών μουσικών… Καλό ταξίδι Χάρη μου…».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!