Survivor All Star – Χαλασμός στο Twitter: Η ατάκα του Σάκη Κατσούλη που θεωρήθηκε ως «καρφί» για τον Ντάνο


Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10/7 ο ημιτελικός του Survivor All Star και πλέον απομένουν ελάχιστες ώρες για να δούμε ποιος θα αναδειχθεί νικητής, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να διεκδικούν τον τίτλο. Στον ημιτελικό ένα σχόλιο του Σάκη Κατσούλη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, καθώς θεωρήθηκε σπόντα προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιανός κατά την διάρκεια του ημιτελικού ρώτησε τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκο Μπάρτζη: “Ποια πιστεύετε ότι πρέπει να είναι τα στοιχεία του νικητή ή της νικήτριας; Τι πρέπει να έχει για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι;”. Ο Σάκης Κατσούλης πήρε πρώτος τον λόγο και απάντησε πως: «Για να αναδειχθεί κάποιος νικητής του Survivor All Star χρειάζεται ένα πράγμα, να είναι αγαπητός από τον κόσμο. Δεν εξαρτάται από τίποτα άλλο, οπότε αντικειμενικά αν δεν τον στηρίξει ο κόσμος δεν μπορεί να φθάσει στον στόχο του. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, όλοι μπήκαμε στο παιχνίδι με αυτόν τον στόχο. Εγώ όπως έχω πει πολλές φορές είμαι λίγο πιο ρομαντικός, εμένα μου αρέσει ο τίτλος του Survivor All Star μιας και πρώτη φορά στην Ελλάδα γίνεται All Star».

Προσθέτοντας ότι: «Πολλοί έχουν πει ότι θα ήταν άδικο να το κερδίσω, επειδή έχω ήδη έναν τίτλο, αλλά νομίζω ότι είναι και λίγο άδικο να το ακούω εγώ. Γι’ αυτόν τον λόγο μπήκα στο παιχνίδι, έχω δώσει πάρα πολλά. Μπορεί να μην έχω παίξει πολλά πρωταθλήματα στην ζωή μου σαν ποδοσφαιριστής, ήταν λίγα τα σοβαρά επαγγελματικά πρωταθλήματα».

«Παρ’ όλα αυτά ήρθα να διεκδικήσω ξανά ένα τίτλο, το οποίο κάποιοι ίσως να μην έκαναν, να μην είχαν το θάρρος να βρεθούν ξανά εδώ, να πατήσουν ξανά στον στίβο μάχης. Γι’ αυτό πολλές φορές έχω τοποθετηθεί για τον Μάριο, ότι είναι μεγάλη του τιμή μετά από έξι χρόνια, που βρήκε το θάρρος, το θράσος, τη δύναμη, τον τσαμπουκά να μπει ξανά και να τρέξει στους στίβους μάχης, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο, οπότε και για εμένα ήταν εξίσου, όταν δέχθηκα την πρόταση, να τα βάλω όλα αυτά μέσα στο μυαλό μου και να πω «μια φορά το πήρες, δεύτερη μπορεί να βγεις 5ος, 10ος…», που σε ρίχνει. Αλλά δεν φοβήθηκα, είμαι ακόμα εδώ και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σ’ αυτές εδώ τις καρέκλες» είπε στην συνέχεια.

Ενώ κλείνοντας, ανέφερε: «Και κάτι τελευταίο, τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος, όποιον και να ρωτήσεις το βλέπει από την δική του οπτική, γιατί έτσι τον συμφέρει. Για εμένα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος σε ένα Survivor All Star, μιας και παίξαμε πάνω από 400 αγώνες νομίζω, σίγουρα θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι και καλός αγωνιστικά, μπορεί να με συμφέρει που το λέω, Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι σίγουρα, αλλά δεν είναι και μόνο ριάλιτι».

Η φράση «παρ’ όλα αυτά ήρθα να διεκδικήσω ξανά ένα τίτλο, το οποίο κάποιοι ίσως να μην έκαναν, να μην είχαν το θάρρος να βρεθούν ξανά εδώ, να πατήσουν ξανά στον στίβο μάχης» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter.

Οι χρήστες του μέσου θεώρησαν πως είναι σπόντα προς τον Ντάνο, ο οποίος και δεν πήγε στο Survivor All Star. Έτσι, πολλοί έβαλαν στο στόχαστρο τον Σάκη Κατσούλη, σχολιάζοντας αρνητικά τα όσα είπε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξάλλου είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!