Survivor: Έξαλλος ο Κονδυλάτος με τον Καλλίδη – Ντροπή τους, κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ


 Οι εντάσεις και οι καβγάδες έχουν γίνει… ρουτίνα στο φετινό Survivor. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Πάνος Καλλίδης. Όπως θα δείτε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, οι δύο παίκτες “μονομαχούν” και κάποια στιγμή ακούγεται ο Περικλής Κονδυλάτος σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει στον γνωστό τραγουδιστή: “Με χτύπησες στο κεφάλι”.

Ο Πάνος Καλλίδης στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είχε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, η οποία ξεκίνησε επειδή η Κόκκινη ομάδα τον κατηγόρησε ότι έκλεψε λάδι από την πρώην ομάδα του. Στο συμβούλιο του νησιού ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι η Ασημίνα ανακάλυψε λάδι στην “σουίτα”, μια καλύβα δίπλα από την κεντρική, την οποία χρησιμοποιούσε ο Πάνος πριν πάει στη νέα του ομάδα.

Και ο Γιώργος Κοψιδάς πρόσθεσε ότι είνα το δεύτερο περιστατικό, καθώς ο Καλλίδης είχε μοιραστεί το ρύζι που είχε βρει η Κάτια Ταραμπάνκο, το οποίο μαγείρευαν κρυφά. “Μας το είπε μόνο όταν βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση” υπογράμμισε ο Κοψιδάς. Ενώ και η Ασημίνα περιέγραψε πώς βρήκε το λάδι και πώς η ομάδα την ενημέρωσε για το πρώτο περιστατικό. Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι η κόκκινη ομάδα λόγω των ηττών δεν τρώει καλά και το λάδι θα ήταν κάτι που χρειάζονταν.

“Ντροπή τους που το έχουν σίγουρο. Δεν έκλεψα ποτέ λάδι. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι. Για το λάδι ήταν υπεύθυνος κάποιος κάθε βδομάδα. Την εβδομάδα που χάθηκε το λάδι νομίζω ήταν η Κάτια. Την επόμενη είπα να μπω εγώ υπεύθυνος που ξέρω. Το πήρα εγώ και είχαμε περίσσεμα. Ντροπή τους, κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ. Να ορκιστούν στα παιδιά τους αν βρήκαν στην καλύβα τους λάδι», είπε ο Πάνος Καλλίδης.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!