Summer Rewind με Σάκη Ρουβά και “Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα”

Ο Σάκης τότε και τώρα…


Ο Σάκης τότε και τώρα…

Ο Σάκης τότε και τώρα…

Ο Σάκης τότε και τώρα…

Κουνελάκια, γράσσο, μπλε στολή εργασίας και ο τύπος από τις δυτικές συνοικίες ξεπροβάλει με πάθος και τραγουδάει! Μηχανικός αυτοκινήτων στο βίντεο κλιπ, με μαλλί χαίτη και ξεκουμπωμένη φόρμα έτοιμος να σκανδαλίσει κάθε θηλυκό… κορίτσια ο Σάκηηηςςς!
«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα τώρα τον έλεγχο χάνουμε» τραγουδούσε στα πρώτα του βήματα ο μπαμπάς πλέον Σάκης και το πλήθος παραληρούσε για ένα και μόνο βλέμμα του! Μαλλί μακρύ, γυμνασμένο κορμί και μια νέα εποχή είχε μόλις αρχίσει! Τα κουτσομπολιά έδιναν και έπαιρναν αλλά ο απόλυτος ποπ τραγουδιστής ήταν αποφασισμένος και τελικά τα κατάφερε!
Από τα μακαρόνια και τον κιμά, τραγουδάκια που πολλοί κατέκριναν και φούστες στις εμφανίσεις του πέρασε σιγά σιγα στην μετά Ηλία εποχή με σοβαρά κοστούμια, πολύ μπλα μπλα, παρουσιάσεις, δικά του ρούχα και φυσικά οικογένεια! Θέατρο, κινηματογράφος και πολύ δουλειά!
Δεν έχει κάνει και λίγα… Είτε σας αρέσει είτε όχι πλέον τον παραδέχονται κ τον παρακολουθούν ακόμα και άντρες! Είναι ο Νο1 σουπερ σταρ αυτής της χώρας και ίσως από τους τελευταίους που καταφέραν να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εικόνα εντός και εκτός συνόρων! Ο μόνος που έχει φωτογραφηθεί σε εξώφυλλα γυναικείων περιοδικών και ο μόνος που κατάφερε να «μπλέξει» τόσα διαφορετικά ταλέντα χωρίς να χάσει την ουσία… Kορίτσια ο Σάκης!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!