Summer Rewind με Πέγκυ Ζήνα και “Αν πας με άλλη”

Μου κάνεις κόλπα, παίζεις παιχνιδάκια,


Μου κάνεις κόλπα, παίζεις παιχνιδάκια,

Μου κάνεις κόλπα, παίζεις παιχνιδάκια,

Μου κάνεις κόλπα, παίζεις παιχνιδάκια,

τώρα τελευταία μ’ αποφεύγεις,
δεν με κοιτάς στα μάτια.
Είσαι λίγο κρύος, υπάρχει κάποια ψύχρα,
δεν μπορώ να καταλάβω αν
αν μου λες αλήθεια.

Αν πας με άλλη
θα σου σπάσω το κεφάλι,
γιατί σαν κι εμένα 
για σένα δεν υπάρχει άλλη.

Δικαιολογείσαι σαν μικρό παιδί·
αν ποτέ σε πιάσω, δε σε σώνουν 
άνθρωποι ούτε θεοί.
Πρόσεξε καλά, θα γίνει σαματάς,
γιατί είσαι πονηρούλης 
και άλλες μην κρυφοκοιτάς..
Αυτό που μόλις διάβασες ήταν το πρώτο σουξέ της αγαπημένης κατά τα άλλα Πέγκυς Ζήνα! Το «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι» έγινε σλόγκαν ολόκληρων γεναιών και τραγουδιέται από κάθε ανασφαλή, απλά ζηλιάρα ή κερατωμένη ανά την Ελλάδα με τσαχπινιά και χάρη!
Πολύ “μπροστά” η Πέγκυ από τότε στυλιστικά επιλέγει να βάλει πουά και λουλουδωτά νεγκλιζέ, δερματίνη και παντελονάκια ψηλόμεσα στο βίντεο κλιπ ενώ το όλο θυμίζει Carrie και sex and city! Laptopaki εποχής και χωρίς λόγο μολύβι ανά χείρας και το γράψιμο ξεκινά… Αν πας με άλλη και όλα τα σχετικά σαν άλλη σκεπτόμενη κατίνα που κυνηγάει το κελεπούρι από πίσω μη το χάσει!
Μαλλί σκούρο καστανό, φράτζα κουρτίνα, μακιγιάζ όλη η νύχτα επάνω μου και φυσικά κρεββάτια και κουνήματα που είσαι θα πεθάνω έχω αρχίσει και τα χάνω όπως έλεγε και ένα παλιό καλό άσμα αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης!
Αν και η Πέγκυ έχει προσπαθήσει πολλές φορές να πετάξει την ρετσινιά του συγκεκριμένου τραγουδιού από πάνω της, το κομμάτι υπάρχει και μας αρέσει και πάρα πολύ για ευνόητους λόγους! Θυμηθείτε και σιγοτραγουδήστε!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!