Summer Rewind με Δέσποινα Βανδή!

Θυμάσαι;


Θυμάσαι;

Θυμάσαι;

Θυμάσαι;

Καλοκαίρι 1994 και η Δέσποινα Βανδή στα πρώτα της μουσικά βήματα μας τραγούδαγε «δεν υπάρχει τίποτα τίποτα»! Βίντεο κλιπ καλοκαιρινό, κλασσικό με θάλασσες και ακτές, παρεό και ξυπολισιά έτσι για να το νιώθεις και εσύ το βότσαλο που καίει!
Εμφανισιακά η Δέσποινα τότε με κοντό μαλλί μέχρι τον ώμο, μπούκλα από λεπτή βούρτσα, μακιγιάζ απαράδεκτο άσχετο με το όλο concept και φυσικά φρύδι ίδιο με του πάτερ Νικόλα της ενορίας με πρόσθετη ελιά θρούμπα on top! Φουστίτσα μπλουζίτσα όπως έλεγε και η Μαρίνα Κουντουράτου σε φούξια, μαύρα και άσπρα χρώματα απαράδεκτου υφάσματος, με σεντόνι να κρέμεται εμπρός και μάτι να φεύγει λόγο απαράδεκτης ζέστης και φωτισμού!Φωνητικά, αλλαγές μικρές από τότε πορεία εντελώς διαφορετική αν και τα άσματα παραμένουν το ίδιο ελαφριά και all time classic καλοκαιρινά ακόμα και το χειμώνα! Το εξώφυλλο του δίσκου μιλάει από μόνο του!
17 χρόνια μετά παρά ταύτα η Δέσποινα από την Καβάλα κατάφερε να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ και ίσως από τις τελευταίες που έβγαλε η χώρα, κυρία Νικολαιδή και μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες του χώρου αφού διαχειρίζεται την εικόνα της με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τα τότε χρόνια! Μαμά, σύζυγος και ντίβα όλα σε ένα! Απολαύστε την στην επιτυχία που τότε έκανε θραύση!
http://www.youtube.com/watch?v=qkz2vojZM7c&NR=1



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!