Στην κορυφή των charts η Miley Cyrus

Νέα δυναμική είσοδος στην μουσική βιομηχανία.


Μπορεί η προσωπική ζωή της Miley Cyrusπηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού ακύρωσε ον αρραβώνα με τον Liam Hemsworth, αλλά στα επαγγελματικά της σκίζει!

Η 20χρονη ποπ σταρ κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα της να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση των 100 δημοφιλέστερων τραγουδιών του Billboard με το νέο της single “Wrecking Ball”, στο βίντεο κλιπ του οποίου εμφανίζεται ολόγυμνη!

Το τραγούδι της εκτοξεύτηκε από την 22η θέση στο Νο. 1 και εκτόπισε το “Roar” της Katy Perry που βρισκόταν στην κορυφή για δύο συνεχόμενες εβδομάδες.

Η Cyrus είχε φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση της λίστας του Billboard Hot 100 με τα τραγούδια “We Can’t Stop” και “Party in the U.S.A.”.

Μετά το προκλητικό σοου που έδωσε τον Αυγούστου στα MTV VMAs 2013, η νεαρή τραγουδίστρια κέρδισε ακόμα περισσότερους πόντους όταν κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου το “καυτό” βίντεο κλιπ του “Wrecking Ball”.

Η ποπ μπαλάντα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της Miley με τίτλο “Bangerz” και το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έκανε 19.3 εκατομμύρια views μέσα στο πρώτο 24ωρο που ανέβηκε στο VEVO στις 9 Σεπτεμβρίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!