Στέλιος Στυλιανός: ”Θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό που περνάει η μουσική”

Ο Στέλιος Στυλιανός αντιπροσωπεύει το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι και μας συστήνεται για να τον μάθουμε λίγο καλύτερα.


Λαϊκός τραγουδιστής αποφασισμένος να κάνει την διαφορά. Έρχεται με νέο κομμάτι δυνατό. Ο Στέλιος Στυλιανός αντιπροσωπεύει το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι και μας συστήνεται για να τον μάθουμε λίγο καλύτερα.
 
Πως ξεκίνησε το τραγούδι για σένα;
Όλα έγιναν τυχαία σε ένα νυχτερινό κέντρο πριν από πολλά χρόνια. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωήμας όταν το αγαπάμε.
Είσαι σε μια ηλικία που δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις καριέρα.
Η καριέρα μου έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν έχω να σου πώ. Απλά τώρα με μαθαίνει ο κόσμος γιατί και εγώ νωρίτερα δεν μπόρεσα να κάνω πολλά πράγματα για να με μάθουν..  Ίσως να είχα κάνει κάτι νωρίτερα αλλά ποτέ δεν είναι αργά..  Δεν θεωρώ ότι έχω χάσει κάτι συγκεκριμένο
Μίλησε μου για τις συνεργασίες που έχεις κάνει και τι θυμάσαι από αυτές; Υπάρχουν κάποιες ή κάποια που ξεχωρίζεις και γιατί;
Έχω κάνει αρκετές συνεργασίες από το οποίο η κάθε μια ήταν ξεχωριστή. Από τι συνεργασίες αυτές  ξεχωρίζω με την μια από τις μεγάλες κύριες του λαϊκού τραγουδιού Λίτσα Διαμάντη και με Αλέξανδρο και Κώστα Χατζή στο μέγαρο  μουσικής το οποίο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα.
IMG_98117
Έχεις μπει πολύ δυναμικά στην μουσική και στο τραγούδι. Με τι κίνητρο έγινε όλο αυτό;
Η γνωριμία μου με το Θοδωρή Καμπουριδη και με ανθρώπους φίλους και συνεργάτες που με βοήθησαν αν θέλεις, να καταλάβω πως είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνω. Όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν όλα τα μπορείς.
 
Η κρίση κατά πόσο έχει επηρεάσει την ζωή σου;
Και εμένα όπως όλο τον κόσμο με έχει επηρεάσει και κάνω ότι μπορώ για να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό.
Πως πιστεύεις ότι εσύ θα κάνεις πράγματα αυτή την εποχή; Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι στο studio τί ετοιμάζεις;
Θα κάνω πράγματα που μπορώ να κάνω. Θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό που περνάει η μουσική αλλά δεν θα το βάλω κάτω. Έχω ετοιμάσει τρία τραγούδια που όπως όλα δείχνουν θα πάνε καλά. Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω και κάποιες εμφανίσεις μου και συζητάω για το Χειμώνα.
IMG_961664
 
Θα έκανες τα πάντα για να κάνεις καριέρα;
Θα έκανα πολλά πράγματα για την καριέρα μου με σωστό πάντα τρόπο και αξιοπρέπεια .. εδώ που τα λέμεόμως ο χώρος δεν είναι πάντα για αυτούς που πηγαίνουν με το σταυρό στο χέρι. Πιστεύω όμως ότ και με αυτά που κάνω και την βοήθεια του θεόυ θα τα καταφέρω ..
 
Έχεις δεχτεί προτάσεις που πιστεύεις πως ήταν άσχημες για σένα;
Και βεβαία έχω δεχτεί θα ήταν ψέμα να σου πω όχι. Τα προσπερνώ όμως και κοιτάω το κακό η το δύσκολο να το κάνω για καλό. Οι προτάσεις ποτέ δεν σταματούν απλά αλλάζουν τα δεδομένα και μπορεί να γίνουν καλύτερα.
 
IMG_9706 (1)
Με τι κριτήρια επιλέγεις τα τραγούδια που θα ερμηνεύσεις;
Με την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που τα ετοιμάζουν για εμένα. Και φυσικά έχοντας πάντα στο μυαλό μου την ανάγκη του κόσμου για διασκέδαση και να μπορεί να εκφράζει τα συναισθήματα του μέσα από αυτά.
 
Έχεις κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και που συμβουλεύεσαι πάντα
Φυσικά έχω τον παραγωγό μου Νεκτάριο Κατσιγιάννη τον αδελφικό μου φίλο Παναγιώτη Τολια και το ανθρώπου που με πίστεψε και εμπιστεύτηκε τη δουλειά του Θοδωρή Καμπουριδη.
 
Μια ευχή για να κλείσουμε θετικά την συνέντευξη μας
Ότι μας συμβαίνει στην ζωή να το αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία και χαμόγελο
To νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί Ακούστε το δυνατά  
 https://www.youtube.com/watch?v=nr8iCIc0b4E
Συνέντευξη Στέλιος Στυλιανός 
Στην Άννα Τσιάλτα
Φωτογραφίες Γιάννης Γκογκόπουλος


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!