Στέλιος Ρόκκος: Τα οργισμένα σχόλια για τον Νότη Σφακιανάκη

Τις δηλώσεις του τραγουδιστή έκρινε με αυστηρότητα ο Στέλιος Ρόκκος.


Παραμένει έφηβος, επαναστάτης και έξω από κάθε καλούπι. Τώρα είναι πιο ώριμος από ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μασάει τα λόγια του και περιορίζεται σε δήθεν καθωσπρεπισμούς. Ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης όπως ακριβώς τα σκέφτεται χωρίς να χρυσώνει το χάπι.

«Ο Σφακιανάκης είναι για μένα σαν να μην υπάρχει. Ακόμα και τότε που είπε για τονΡέμο διάφορα, όσο και να διαφωνώ με αυτά, δήλωσα ότι μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε την άποψή τους, έτσι και τώρα δε θα το πάρω πίσω. Αλλά αυτή τη φορά ο Νότης ξεπέρασε τα όρια και πήρε μια θέση που τελικά αποκάλυψε ποιος είναι. Και αυτό που θέλω να πω μέσα από τη συνέντευξή μας είναι ότι το χειρότερο πράγμα είναι η ημιμάθεια και όχι η αμάθεια. Εάν θέλει να επιβάλει τη Δημοκρατία του Περικλή με γκλομπ… στο χωριό του! Γιατί ξέρουμε κι εμείς να του πούμε να πάει να γ@@@θεί»

Ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει στοYou την υποστήριξη του στη Δέσποινα Βανδή: «Η Δέσποινα στα μάτια μου έχει ανέβει είκοσι μέτρα. Αυτό που έκανε θέλει πολλά αρχ@@@α. Είναι όλα έτοιμα και λέει “εγώ μ’ αυτόν τον τύπο δεν μπορώ να συνεργαστώ γιατί λέει μ@@@κίες. Καλά κάνει και τις λέει γιατί έτσι εκτίθεται μόνος του, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να διαβάσει περισσότερο, γιατί το παίζει πολύ διαβασμένος! Αρ@@δι, κουράδι».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!