Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Πλήρωσα το τίμημα της επιτυχίας, ξαφνικά έμεινα στα αζήτητα


Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε για την επιτυχία που έφερε στη ζωή του το τραγούδι «Δυνατά», ενώ παραδέχθηκε πως πέρασε μια περίοδο μίνι κατάθλιψης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας εξομολογήθηκε πως: «Πλήρωσα το τίμημα της επιτυχίας. Από εκεί που σε ζητάνε όλοι, ξαφνικά μέσα σε ένα χρόνο από εκεί που είσαι ψηλά φεύγεις και μένεις στα αζήτητα. Και λες: «Τι έγινε τώρα; Τι έκανα λάθος;». Πέρασα μια μίνι κατάθλιψη μετά την επιτυχία. Κλείστηκα στον εαυτό μου και φοβόμουν να κυκλοφορήσω!».

Ακόμα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Αυτό που με παρηγόρησε είναι ότι κατάλαβα ότι αυτό που έγινε με εμένα, γίνεται μία στο εκατομμύριο. Ένα πρωτοεμφανιζόμενο παιδί να βγάλει ένα τραγούδι, να γίνει hit στην Ελλάδα τεράστιο και να το τραγουδάνε όλοι!».

Μιλώντας για τους γονείς του ανέφερε ότι: «Οι γονείς μου δεν έχουν έρθει σε νυχτερινό κέντρο να με δουν στην Αθήνα αλλά φροντίζω να τραγουδάω εγώ στο Γύθειο για να έρχονται.

Ο πατέρας μου έχει την αφίσα μου στην ταβέρνα του και έχει τυπώσει πάνω στα μαντιλάκια τη φωτογραφία μου με το τραγούδι «Δυνατά». Με τη μαμά μου μιλάμε 5 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο. Εύχομαι το κινητό μου να χτυπάει και να είναι η μαμά μου για πολλά χρόνια ακόμα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!