Στάθης Γιαννακόπουλος: Καταξιωμένοι μουσικοί στο πλευρό του

Ο Στάθης Γιαννακόπουλος παρέα με καταξιωμένους μουσικούς, παρουσιάζει ζωντανά το EP “Να Πετάς” πλαισιωμένο από ιδιαίτερες διασκευές, μιξάροντας το Rock με τη παράδοση και τον λαϊκό ήχο με την Pop .


Ο Στάθης Γιαννακόπουλος παρέα με καταξιωμένους μουσικούς, παρουσιάζει ζωντανά το EP “Να Πετάς” πλαισιωμένο από ιδιαίτερες διασκευές, μιξάροντας το Rock με τη παράδοση και τον λαϊκό ήχο με την Pop .

Όσοι παρευρεθούν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στο HolyWood Stage, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, από καλλιτέχνες που δεν φοβούνται να τολμήσουν ριψοκίνδυνα μουσικά ταξίδια…

Παίζουν:

Νίκος Πασσαλίδης, Πάνος Σαρδέλης, Κώστας Μιχαλός, Βίκτωρας Κουλουμπής, Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

HolyWood (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος | 210-9700418)

Doors Open : 22.00

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη:

Ο Στάθης Γιαννακόπουλος ξεκίνησε την μουσική του διαδρομή στις αρχές της δεκαετίας του 90. Η πρώτη του σημαντική συνεργασία είναι με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην τότε τηλεοπτική του εκπομπή, ενώ παράλληλα  συμμετέχει σε διάφορα  συγκροτήματα και κάνει ζωντανές εμφανίσεις στην μουσική σκηνή «Λαμπυρίδες» με τον Δημήτρη Ψαριανό.

Σταθμός ήταν η γνωριμία του μ’έναν από τους κορυφαίους κιθαρίστες της Ελλάδας, τον Τάκη Ανδρούτσο (ΠΕΛΟΜΑ ΜΠΟΚΙΟΥ), με τον οποίο θα συνεργαστεί για 3 χρόνια.

Tο 2000 και για 2 χρόνια,  συνεργάζεται με το συγκρότημα  DOMENICA στην μουσική σκηνή «Όνομα του Ρόδου» και μετά κάνουν ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα άλλα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το 2003 είναι η χρονιά  σταθμός στην μουσική του πορεία,  καθώς έρχεται η μεγαλύτερη έως τότε συνεργασία του,  με τον Γιάννη Κότσιρα,  ανοίγοντας του τον δρόμο για τις συνεργασίες του με κάποια από τα μεγαλύτερα  ονόματα της Ελλάδας όπως, την Χάρις  Αλεξίου, τον Δημήτρη Μητροπάνο,  την Μελίνα Κανά, την Δήμητρα Γαλάνη και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το 2006 βρίσκεται ξανά επί σκηνής με τους  DOMENICA έως και το 2008, που σχηματίζει ένα νέο συγκρότημα με τα πρώην μέλη των ΠΥΞ ΛΑΞ, τον Νίκο Γιαννάτο, τον Γιώργο Γιαννόπουλο και την Σόνια Μπαξεβάνη, με τους οποίους πραγματοποιούν  σειρά εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και clubs στην Αθήνα.

Έχοντας έντονη παρουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας τα επόμενα χρόνια, έρχεται το 2013 η συνεργασία του με την InSideOut music web promotion για την κυκλοφορία του 4track Digital EP μέσω της XRC Records USA, που του δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσει πιο ώριμος από ποτέ, την πρώτη του προσωπική δουλειά ως συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής θέλοντας να αφήσει το στίγμα του στην Ελληνική μουσική πραγματικότητα.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!