STAN Αντιπαριώτης: Η λαμπερή απονομή των πολυπλατινένιων επιτυχιών του!


Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη μουσική κι αγαπημένους φίλους, ο STAN Αντιπαριώτης βραβεύτηκε για τις πολυπλατινένιες πωλήσεις των πρόσφατων επιτυχιών του και παράλληλα παρουσίασε το νέο του hit, «Λίγο», που έχει ήδη ξεχωρίσει!

Το λαμπερό event, με παρουσιάστρια την Ελένη Βουλγαράκη, έγινε στον όμορφο χώρο του «Istioploikos», στον Πειραιά, όπου ο Stan Αντιπαριώτης εμφανίζεται κάθε Παρασκευή.

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, παρέδωσε στον αγαπημένο καλλιτέχνη τις πλακέτες για τις διπλά πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις των singles «Αλήτισσα», στο οποίο συνεργάζεται με τον Light και «Για Δυό», τη συνεργασία του με τον iLLEOo.

Φανερά συγκινημένος, ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές των τραγουδιών, τις δισκογραφικές εταιρείες Icon Music Records και Panik Records, τον κόσμο που αγκάλιασε και αυτά τα τραγούδια του, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και όλους όσοι βρέθηκαν στο event.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον STAN Αντιπαριώτη και τους μουσικούς του να χαρίζουν ένα μοναδικό live γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια του STAN, αλλά και τη νέα του επιτυχία, «Λίγο», ένα κομμάτι με σύγχρονο ήχο και pop και r’n’b αισθητική που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Παρόντες, εκτός από θαυμαστές του STAN Αντιπαριώτη, ήταν μέλη της οικογένειάς τουσυνεργάτες του από την Icon Music Records και την Panik Records, ο ιδρυτής και παραγωγός της Capital Music, Skive, καθώς και αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως οι Άντζελα Δημητρίου, Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Μακρόπουλος, Χριστίνα Σάλτη, Alcatrash και Στέλιος Λεγάκης.

 

 


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!