Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί


Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί. Η Σάσα Σταμάτη επισκέφθηκε την ψυχιατρική κλινική και συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό στο προαύλιο του ψυχιατρείου. Η δημοσιογράφος περιέγραψε την συνάντησή τους στην «ON time».

«Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας που έδειχναν τον Σταμάτη Γαρδέλη στον προαύλιο χώρο της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου στο Δαφνί. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρα είναι το επισκεπτήριο και πήγα στο Δαφνί» γράφει αρχικά η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια περιγράφει τη συνάντησή τους: «Και όπως είμαι στον προαύλιο χώρο στο Δαφνί, βλέπω έναν κύριο και τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στην ψυχιατρική κλινική. Ήταν ο Γαρδέλης. Έπαθα σοκ. Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να δαμάσει το θηρίο μέσα του. Ήταν καλά. Χτύπησε μόνος του την πόρτα, δεν τον πήγανε.

Μου είπε: “Σάσα είμαι πολύ καλά, σώθηκα. Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί”».

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη ανέφερε: «Πώς να είναι και αυτός, χάλια είναι, μια ανεβαίνει και μια κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε και άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στεναχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στεναχωρημένος που αρρώστησε. Κατά το μεσημέρι πρέπει να με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου τους ευχαριστώ».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!