Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όταν έχασα τον μπαμπά μου ένιωθα τύψεις, γιατί η τελευταία συζήτησή μας ήταν λίγο πιο έντονη


Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η Αναστασία στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία προσωπική εξομολόγηση για τον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις ενοχές που ένιωθε, εξαιτίας της τελευταίας συζήτησης που είχαν κάνει.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι: «Παιδιά να σας πω κάτι και το κάθε παιδί ζει διαφορετικά. Συνήθως, όταν ζεις κάτι στο σπίτι σου, στη ζωή σου ή σαν παιδί ή θες να κάνεις κάτι για να αποφύγεις να το ξαναζήσεις ως ενήλικας ή χωρίς να το καταλάβεις και ασυναίσθητα ακολουθείς το ίδιο μοτίβο.

Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά. Δε το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη».

«Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του γιατί να γίνει και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία και δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”.

Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν λίγο πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου», εξήγησε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!