Στα άδυτα των ξενοδοχείων της… αγάπης: Δωμάτια για όλα τα γούστα των παράνομων ζευγαριών [εικόνες]

Δωμάτια σε στυλ βουθού, φυλακών και 1000+1 νύχτες!


Τα «ξενοδοχεία της αγάπης», που ανθούν στην Λατινική Αμερική και την Ασία, φιλοξενούν τις ερωτικές αποδράσεις νόμιμων και παράνομων ζευγαριών που θέλουν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα της κοινωνίας.

 Η άνθηση αυτών των ξενοδοχείων δείχνει να ενοχλεί την ξενοδοχειακή βιομηχανία, η οποία θεωρεί  ότι αμαυρώνει την φήμη της παρουσιάζοντας μια πρόστυχη πλευρά της. Η μόδα των ξενοδοχείων ξεκίνησε από την Ιαπωνία, όπου υπάρχουν ακόμα 30000 ξενοδοχεία αυτού του είδους, για να δώσουν την ευκαιρία σε νεαρά ζευγάρια, που δεν είχαν δική τους στέγη, να απολαύσουν τον έρωτα τους χωρίς φόβο. Στην πιο απλή μορφή τους, τα δωμάτια προσφέρουν ένα δωμάτιο με μεγάλο κρεβάτι, μια μεγάλη μπανιέρα για δύο και μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη. Υπάρχουν,όμως, και τα ξενοδοχεία που προσφέρουν περισσότερες ανέσεις και διαφορετικά σκηνικά που ταιριάζουν σε όλες τις προτιμήσεις.

Στην Ιαπωνία, εκτός από τα απλά δωμάτια, οι τολμηροί εραστές μπορούν να ζήσουν σε ένα ξενοδοχείο που είναι φτιαγμένο σαν σκηνικό της ταινίας Πόλεμος των Αστρων, να ζήσουν τον έρωτα τους σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό ή να παίξουν τον γιατρό και την νοσοκόμα σε ένα ξενοδοχείο διαμορφωμένο σαν ξενοδοχείο.

Στη Χιλή, υπάρχουν περίπου 500 «ξενοδοχεία της αγάπης» πολλά από τα οποία είναι θεματικά :  από κελί φυλακής μέχρι θάλαμο κλινικής, τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και προσφέρουν τζακούζι, ιδιαίτερους φωτισμούς και ταβάνια και τοίχους με καθρέπτες.

Παρά το γεγονός ότι η ξενοδοχειακή βιομηχανία τα θεωρεί παρακμιακά , τα «ξενοδοχεία της αγάπης» εμφανίζουν κέρδη που ξεπερνούν τα 40 δις ευρώ στην Ιαπωνία και ωθούν τους ιδιοκτήτες τους σε ακόμα πιο μεγάλες επενδύσεις για να προσελκύσουν τα ζευγάρια που ψάχνουν για δυνατές συγκινήσεις.

iefimerida.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!