Σπάει τα κοντέρ το “ΘΥΜΑΜΑΙ” του Παντελή Παντελίδη | 1.5 εκ. views σε μια μέρα!

Ο άρχοντας ξαναχτυπά!


Γίνεται με τον Παντελή όλα γίνονται! Δεν γράφτηκε τυχαία η μεγάλη του επιτυχία , πιστέψτε με!

Αυτό ήταν το μότο ζωής του και με αυτή τη λογική τα κατάφερε κιόλας ο Παντελής! Στο μυαλό του τίποτα δεν ήταν ακατόρθωτο και το απέδειξε! Kανείς δεν ήταν τυχαία δίπλα του! Ο κόσμος τον λάτρευε γιατί ένιωθε και βίωνε την αυθεντικότητα του! Τη δύναμη του και την αγάπη του…

Πόσοι προσπάθησαν να καπηλευτούν την επιτυχία του; Άπειροι και το κάνουν ακόμα πιστέψτε με! Εμείς δεν θα γίνουμε σαν αυτούς! Εγώ και ο Παντελής ξέρουμε όπως ξέρει και η οικογένεια που μέσα στον πόνο της έχει να αντιμετωπίσει και τα ανυπόστατα κατασκευάσματα του κάθε τσαρλατάνου δημοσιογραφίσκου, μουσικού, επιχειρηματία και πάει λέγοντας!

Το θέμα μας όμως σήμερα δεν είναι αυτο! Από την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελής δεν έχω γράψει ούτε ενα κείμενο πουθενά … δεν άντεχα , δεν μπορούσα! Έπρεπε να έρθει αυτή η στιγμή η χαρούμενη μέσα στη μαυρίλα όλων όσων τον αγαπάμε ουσιαστικά και πραγματικά, της κυκλοφορίας της νέας του επιτυχίας για να το κάνω και αυτό γιατί όπως σας έγραψα και παραπάνω πολλοί λένε, πολλά λένε και εγώ δεν ήθελα λόγω της σχέσης που είχα μαζί του να ανακατευτώ μέσα σε όλο αυτό! Τώρα όμως σαν να με σπρωχνει ο ίδιος να το κάνω… θέλω να το κάνω! Γιατί η επιτυχία του είναι τόσο μεγάλη και διαρκής! Το αστέρι του δεν σταματά να λάμπει και δεν θα σταματήσει ποτέ!

Από την πρώτη στιγμή που τον είδα πριν πολλά χρόνια σε ένα κλαμπάκι που είχε live στην Νέα Ιωνία κατάλαβα αμέσως πόσο αξίζει σαν καλλιτέχνης … στην πορεία αντιλήφθηκα και πόσο αξίζει σαν άνθρωπος!

Όσο γράφω για τη νέα του επιτυχία σκέφτομαι πως είναι εδώ γύρω και το πιστεύω πραγματικά!  Πρώτη έγραψα για το φαινόμενο και μετά τη λέξη φαινόμενο, την μετέτρεψα λίγους μήνες αργότερα στο “άρχοντας” και δεν το έκανα τυχαία… Ήταν είναι και θα είναι άρχοντας… στην ψυχή , στον χαρακτήρα , στο ταλέντο!

Ένας χαμός μάλιστα επικρατεί από χτες με την ολοκαίνουργια επιτυχία του “Θυμάμαι” σε όλα τα social media και όπως ήταν αναμενόμενο αν και ψηλά και μακρυά απο μας ο Παντελής παραμένει ο άρχοντας που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

1,5 εκ views σε μια μέρα! Και όμως…

Αν δεν ακούσατε την επιτυχία του κάντε το… ένα τραγούδι με ψυχή , με στίχους μοναδικούς, με αγάπη και πολύ καψούρα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!