Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν είμαστε καλοί γονείς, γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν…»


Μια αξιόλογη συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά για τον αν οι Έλληνες είναι καλοί γονείς απάντησε: «Δεν είμαστε καλοί γονείς, γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πλέον απαραίτητο να δουλεύουν και οι δύο από το πρωί μέχρι ο βράδυ δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σωτήρης Τσαφούλιας, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον κόσμο αλλά και τους συναδέλφους του: «Δεν μπορώ καθόλου τη φασαρία αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο. Στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν».

Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λάνθιμο, λέγοντας: «Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος. Εγώ έχω μάθει να επικοινωνώ με τα έργα. Δεν πάμε να συγκρίνουμε το έργο του ενός σκηνοθέτη με τον άλλο, είναι ξεχωριστά σύμπαντα για μένα όλα αυτά».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!