“Sorry…I’m Greek” στο Θέατρο Βρετάνια

Από τις 24 Οκτωβρίου.


Αφού ο πρώτος κύκλος παραστάσεων έκλεισε θριαμβευτικά και στο εξωτερικό θριάμβευσε, ήρθε η ώρα να ακουστεί κι εδώ, στην Ελλάδα, το “Sorry… I’m Greek!”.

Από 24 Οκτωβρίου, λοιπόν, ο Λάκης Λαζόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου “Βρετάνια” υποδυόμενος το κουρασμένο πρόσωπο του Τσολιά. Μέσα από αυτό θα μιλήσει –σήμερα, στην εποχή της απόλυτης σιωπής- για την Ελλάδα που σέρνει τα βήματά της μέσα στην Ιστορία. Θα δώσει τον λόγο σε πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας που η κρίση άλλαξε άρδην τις ζωές τους, αλλά και σε όσους πραγματικά έφταιξαν. Διότι αυτή η παράσταση που διαρκώς εμπλουτίζεται και ανανεώνεται από την επικαιρότητα, φιλοδοξεί να είναι μια σαφής απάντηση σε όσους αμφισβητούν τους Έλληνες.

Η φωνή της ελληνικής πραγματικότητας που έρχεται να ειπωθεί με το αστείρευτο χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου (δικά του κείμενα και σκηνοθεσία) τον οποίο πλαισιώνουν στη σκηνή του Βρετάνια οι: Ελένη Βλαχοπούλου, Σωτήρης Βενέτης, Φαίδων Κεφαλέας, Νικόλας Μπράβος, Γιώργος Ρουστέμης, Γιώτα Τσίτσου, και οι μουσικοί: Βασίλης Παναγιωτόπουλος (πιάνο), Ντίνος Χατζόπουλος (κιθάρα) και Σταύρος Δεριζιώτης (μπουζούκι). Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια των Σοφίας Ζούμπερη και Δάφνης Ηλιοπούλου, οι χορογραφίες της Φρόσως Κορρού και οι φωτισμοί της Ελευθερίας Ντεκώ. Τέλος, και μια καινοτομία φερμένη από τα θέατρα του εξωτερικού, την εισαγωγή στο πρόγραμμα και μεσημεριανής παράστασης, κάθε Κυριακή στις 3.30 μ.μ.

Επίσης να ενημερώσουμε πως θα υπάρχει ενιαίο εισιτήριο (42 ευρώ) για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν, εκτός από το “Sorry… I’m Greek” και τις παραστάσεις “Φον Δημητράκης” (Θέατρο Μουσούρη) και “Ο Πουπουλένιος” (Θέατρο Αθηνών).
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από το tickethour.com.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κάθε Τετάρτη στις 19.15 (Ζώνη Α΄ 20 €  – Ζώνη Β΄ 17 €), κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 (Ζώνη Α΄ 20 €  – Ζώνη Β΄ 17 €), τα Σάββατα και τις γιορτές στις 21.00 (Ζώνη Α΄ 22 €  – Ζώνη Β΄ 20 €), Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 (λαϊκή – γενική είσοδος 15€) και Κυριακή απόγευμα στις 19.15 (Ζώνη Α΄ 20 €  – Ζώνη Β΄ 17 €)

ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ
– Νεανικά εισιτήρια (Φοιτητές-Μαθητές-Νέοι έως 28 ετών): 14 €
– Εισιτήρια για συνταξιούχους: 14 €
– Εισιτήρια για ανέργους (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας):10 €

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!