Σοκαρισμένη η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου

Δείτε το απόσπασμα.


Δείτε το απόσπασμα.

Δείτε το απόσπασμα.

Δείτε το απόσπασμα.

Η Λιάνα Κανέλλη σήμερα το πρωί ήταν στο κανάλι του ΣΚΑΙ καλεσμένη και έγινε αποδέκτρια μίας “ηλίθιας” φάρσας, η οποία την σόκαρε.

Ανοίγοντας την πόρτα του στούντιο αντίκρυσε μπροστά στα μάτια της έναν τύπο με γάντια του μποξ και την ελληνική σημαία σας μπέρτα φορεμένη. Ήταν αστείο της εκπομπής του καναλιού, “Συντέλεια”.

Η κυρία Κανέλλη βγήκε με τα μάτια της βουρκωμένα στην ελληνική τηλεόραση για να μιλήσει. “Αισθάνομαι βαθύτατα πληγωμένη και προσβεβλημένη”, δήλωσε.

Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικής υποστήριξης, η Λιάνα Κανέλλη έχει αποδείξει εντός λίγων μηνών την γενναιότητά της ως άνθρωπος και ως πολιτικός μετά το περιστατικό με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που της επιτέθηκε on air.

Η γενναία πολιτικός δεν έκλαψε για να τη λυπηθούμε και να μας συγκινήσει. Καταλαβαίνω την αδικία την οποία νιώθει μέσα της όταν ένας άντρας σηκώνει χέρι σε μία γυναίκα και την χτυπά με γροθιές και ύστερα γίνεται ήρωας. Εκείνος είναι ο ήρωας που κατάφερε να επιβληθεί με τη βία και ο κόσμος τον επιβραβεύει αυξάνοντας τα ποσοστά του κόμματος του.

Λίγες ώρες πριν στο ίδιο κανάλι ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής ήταν επίτιμος καλεσμένος βραδυνού talk show, ενώ η κυρία Κανέλλη ήταν το υποψήφιο θύμα μιας φάρσας, από μία ανιερή εκπομπή-άνευ άισθησης του χιούμορ αποδεδειγμένα-.

Αυτή είναι η αδικία που η Κανέλλη νιώθει.

Αυτή είναι η αδικία που θα με φέρει με το μέρος της ακόμα κι αν τα δάκρυα on camera δεν τα εκτιμώ ποτέ.

Είναι η πρώτη φορά που θα ‘θελα να ‘μουν εκεί. Απλά να της δηλώσω τη συμπαράσταση μου.

“Όταν ο φασισμός γίνει ανέκδοτο, γίνεται μετά και εκπομπή και μετά γίνεται και πολιτική άποψη και κυρίαρχη” δήλωσε η Κανέλλη και πρέπει να μπει ως μότο. Εύγε!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!