Σμαράγδα Καρύδη: Για να χαθούμε κάποιος λόγος υπήρχε … Δεν τα καταλαβαίνω αυτά εγώ!

Σε τι αναφέτεται η Σμαράγδα;


Οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι celebrities έχουν μάθει πια πώς να χρησιμοποιούν τα social media προς όφελός τους. Μια απλή φωτογραφία να ανεβάσουν, έχουν εισπράξει πλήθος από likes και σχόλια και βλέπουν το όνομά τους να παίζει σε διάφορα sites με μια καινούργια αφορμή.

Φυσικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Και μία από αυτές είναι και η Σμαράγδα Καρύδη. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Αναστασία Τουρούτογλου με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας «Από έρωτα», η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που εδώ και χρόνια αρνείται να ανοίξει λογαριασμό στο facebook, το instagram και το twitter:

«Δεν θέλω περισσότερες επαφές από αυτές που έχω στην καθημερινότητα» εξήγησε. «Έχουμε και δουλειές (γέλια). Επίσης δεν με ενδιαφέρει να ξαναβρεθώ με όλους τους παλιούς συμμαθητές, με τους οποίους κάποια στιγμή χάθηκα. Πιστεύω ότι για να χαθούμε κάποιος λόγος υπήρχε. Είμαι της άποψης ότι η ζωή θα σου δείξει με ποιον πρέπει να έχεις επαφή και με ποιον όχι. Το ξέρεις μόνος σου, δεν χρειάζεσαι τα social media για να σε βοηθήσουν. Έπειτα, λέμε χρόνια τώρα για τον Μεγάλο Αδελφό, γκρινιάζουμε ότι μας παρακολουθούν και μετά πάμε μόνοι μας και φακελώνουμε τον εαυτό μας. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εμμονή που έχουν ορισμένοι με το facebook και μπαίνουν όλη την ώρα και γράφουν πού βρίσκονται, τι κάνουν και με ποιον. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα, δεν μου αρέσουν».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!